Cremet pasta med squash og citronglaseret kylling
15-20
5 dages holdbarhed

Cremet pasta med squash og citronglaseret kylling

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Skalotteløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Squash
½ stk
Rød peber
½ stk
Citruskrydderi
½ pakke
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
2 pakke
Basilikum, frisk
1 pakke
Kyllingeinderfilet
300 g
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 739 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Grønt: Pil løg og hvidløg. Hak begge dele fint. Skyl squash og peberfrugt og skær i grove tern.
  3. Cremet sauce: Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg løg og hvidløg i 1 min. uden det tager farve. Tilsæt squash og steg i 2 min. Kom madlavningsfløde på og kog uden låg ved medium varm i 5 min. Riv osten og tilsæt halvdelen til saucen. Kom basilikum i og blend saucen med en stavblender. Tilføj peberfrugt til sidst og smag til med salt og peber.
  4. Citronglaseret kylling: Varm en stegepande med lidt olivenolie. Steg kyllingen ved høj varme ca. 2-3 min. på hver side og krydr med salt og peber. Pres citron og kom saften på panden. Lad det kog ind og vend kyllingen undervejs til de er glaseret.
  5. Anret: Bland pastaen i saucen og servér med kyllingen til. Drys med resten af osten.