Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Kartoffelporresuppe med æble — lufttørret skinke og rugbrødscroutoner

(baseret på 385 kunders bedømmelse)

Ingredienser

3 bagekartofler
2 porrer
1 æble
½ chili
1 tsk olie
1 liter grøntsagsbouillon
- (2 terninger+1 l vand)
4 skiver lufttørret skinke
4 skiver rugbrød
Salt
2 tsk olie
Creme frisk

Ingredienser

4 bagekartofler
3 porrer
1½ æble
3/4 chili
1½ tsk olie
1½ liter grøntsagsbouillon
- (3 terninger+1½ l vand)
6 skiver lufttørret skinke
6 skiver rugbrød
Salt
3 tsk olie
Creme frisk

Ingredienser

6 bagekartofler
4 porrer
2 æbler
1 chili
2 tsk olie
2 liter grøntsagsbouillon
- (4 terninger+2 l vand)
8 skiver lufttørret skinke
8 skiver rugbrød
Salt
4 tsk olie
Creme frisk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartofler, skræl æble og fjern kernehus, rens porrer, skyl chili og fjern kerner og frøvægge.
  2. Skær kartofler, porrer og æble i grove stykker. Hak chili fint. Skær rugbrød i grove tern. Tænd ovnen på 200 grader.
  3. Kom olie i en stor gryde, steg kartofler, porrer, æble og chili ved middel varme i ca. 8 min.
  4. Tilsæt vand og bouillonterninger, lad det koge til grøntsagerne er kogt møre, ca. 10 min.
  5. Kom olie, rugbrødstern og lidt salt i en pose, ryst godt så olie og salt fordeles.
  6. Læg skinke på bagepapir på en bageplade sammen med rugbrødstern, steg midt i ovnen 7-8 min.
  7. Del skinken i mundrette stykker. Blend suppen helt jævn. Er den for tyk tilsættes vand.
  8. Portionsanret suppen, servér med creme frisk, rugbrødscroutoner og sprødstegt skinke.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartofler, skræl æble og fjern kernehus, rens porrer, skyl chili og fjern kerner og frøvægge.
  2. Skær kartofler, porrer og æble i grove stykker. Hak chili fint. Skær rugbrød i grove tern. Tænd ovnen på 200 grader.
  3. Kom olie i en stor gryde, steg kartofler, porrer, æble og chili ved middel varme i ca. 8 min.
  4. Tilsæt vand og bouillonterninger, lad det koge til grøntsagerne er kogt møre, ca. 10 min.
  5. Kom olie, rugbrødstern og lidt salt i en pose, ryst godt så olie og salt fordeles.
  6. Læg skinke på bagepapir på en bageplade sammen med rugbrødstern, steg midt i ovnen 7-8 min. 
  7. Del skinken i mundrette stykker. Blend suppen helt jævn. Er den for tyk tilsættes vand.
  8. Portionsanret suppen, servér med creme frisk, rugbrødscroutoner og sprødstegt skinke.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartofler, skræl æble og fjern kernehus, rens porrer, skyl chili og fjern kerner og frøvægge.
  2. Skær kartofler, porrer og æble i grove stykker. Hak chili fint. Skær rugbrød i grove tern. Tænd ovnen på 200 grader.
  3. Kom olie i en stor gryde, steg kartofler, porrer, æble og chili ved middel varme i ca. 8 min.
  4. Tilsæt vand og bouillonterninger, lad det koge til grøntsagerne er kogt møre, ca. 10 min.
  5. Kom olie, rugbrødstern og lidt salt i en pose, ryst godt så olie og salt fordeles.
  6. Læg skinke på bagepapir på en bageplade sammen med rugbrødstern, steg midt i ovnen 7-8 min.
  7. Del skinken i mundrette stykker. Blend suppen helt jævn. Er den for tyk tilsættes vand.
  8. Portionsanret suppen, servér med creme frisk, rugbrødscroutoner og sprødstegt skinke.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3148 kJ (752 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 440 105 14
Kulhydrat 2009 480 64
Fedt 699 167 22

Godt at vide om opskriften

LUN DIG PÅ EN LÆKKER SUPPE


Suppe er altid en god ide, og det er også altid nemmere at bikse en god suppe sammen, end man tror. Den lækre cremede konsistens kommer nemlig ofte af sig selv, bare ved brugen af nogle gode råvarer i et mix med smagfulde krydderier. Mange forbinder supper med at være en vinterret, og det er da også om vinteren, at det er mest oplagt at lune sig på en god suppe. Men ikke desto mindre, så kan suppe altså med stor succes spises året rundt, og det går godt som både en forret eller som hovedret alt efter, hvad anledningen lægger op til. Kartoffelsuppe er efterhånden en gammel klassiker, som mange sikkert husker, at de har fået serveret hos bedsteforældrene, og i en kombination med både porrer, lufttørret skinke og rugbrødscroutoner, så er den yderst børnevenlig. Smagen er mild og blød, og vil derfor med garanti falde i god jord hos hele familien.

Vores populære kartoffel porre suppe her på siden er ikke nogen større gastronomisk udfordring. Det tager dig kun 35 minutter at kreere en skøn gang aftensmad, der på trods af den korte tilberedningstid stadig er fuld af smag.

Hos RetNemt Måltidskasser har vi specialiseret os i at lave opskrifter, der kan bikses lynhurtigt sammen i en travl hverdag, hvor du ikke gider bruge timevis på madlavningen. Du kan også gøre det endnu nemmere for dig selv ved at bestille vores måltidskasser. Så er det ikke kun opskriften, vi bidrager med – så får du alle ingredienser leveret direkte til døren, så du også slipper helt for at skulle handle ind og stå i kø i supermarkedet. På denne måde, så bliver det altså ikke meget nemmere at servere en sund og varieret aftensmad for hele familien.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu