Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Sweet potato suppe med æble — og sprøde ostebrød

(baseret på 325 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 løg
250 g gulerødder
250 g søde kartofler
½ tsk karry
1/4 tsk spidskommen
½ tsk olie
1 l vand
2 bouillonterninger - grøntsags
Salt og peber
1 spsk honning
2 æbler
Brød
Revet ost
Koriander

Ingredienser

1½ løg
350 g gulerødder
375 g søde kartofler
3/4 tsk karry
½ tsk spidskommen
3/4 tsk olie
1½ l vand
3 bouillonterninger - grøntsags
Salt og peber
1½ spsk honning
3 æbler
Brød
Revet ost
Koriander

Ingredienser

2 løg
500 g gulerødder
500 g søde kartofler
1 tsk karry
½ tsk spidskommen
1 tsk olie
2 l vand
4 bouillonterninger - grøntsags
Salt og peber
2 spsk honning
4 æbler
Brød
Revet ost
Koriander

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løget, skær det i tern og sauter det ved middelvarme i lidt olie ca. 5 min. Rør jævnligt, det må ikke tage farve.
  2. Skræl gulerødder og søde kartofler og skær dem i tern og læg til side.
  3. Tilsæt karry og spidskommen til løgene og steg med 1 minut. Tilsæt kartofler og gulerødder, vand og bouillonterninger.
  4. Kog uden låg 12-15 min. indtil gulerødder og kartofler er møre. Stik i dem med en kødnål eller skarp kniv. Tilsæt honning.
  5. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber. 
  6. Skræl æblerne, del dem og fjern kernehus. Riv dem groft. Fordel revet æble i de skåle suppen skal spises af. Flæk brødene og rist dem på en brødrister.
  7. Fordel suppen i skålene, drys med frisk koriander og evt. lidt karry. Drys revet ost på de varme brød så det smelter let og dyp dem i suppen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løget, skær det i tern og sauter det ved middelvarme i lidt olie ca. 5 min. Rør jævnligt, det må ikke tage farve.
  2. Skræl gulerødder og søde kartofler og skær dem i tern og læg til side.
  3. Tilsæt karry og spidskommen til løgene og steg med 1 minut. Tilsæt kartofler og gulerødder, vand og bouillonterninger.
  4. Kog uden låg 12-15 min. indtil gulerødder og kartofler er møre. Stik i dem med en kødnål eller skarp kniv. Tilsæt honning.
  5. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.
  6. Skræl æblerne, del dem og fjern kernehus. Riv dem groft. Fordel revet æble i de skåle suppen skal spises af. Flæk brødene og rist dem på en brødrister.
  7. Fordel suppen i skålene, drys med frisk koriander og evt. lidt karry. Drys revet ost på de varme brød så det smelter let og dyp dem i suppen.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løget, skær det i tern og sauter det ved middelvarme i lidt olie ca. 5 min. Rør jævnligt, det må ikke tage farve.
  2. Skræl gulerødder og søde kartofler og skær dem i tern og læg til side.
  3. Tilsæt karry og spidskommen til løgene og steg med 1 minut. Tilsæt kartofler og gulerødder, vand og bouillonterninger.
  4. Kog uden låg 12-15 min. indtil gulerødder og kartofler er møre. Stik i dem med en kødnål eller skarp kniv. Tilsæt honning.
  5. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.
  6. Skræl æblerne, del dem og fjern kernehus. Riv dem groft. Fordel revet æble i de skåle suppen skal spises af. Flæk brødene og rist dem på en brødrister.
  7. Fordel suppen i skålene, drys med frisk koriander og evt. lidt karry. Drys revet ost på de varme brød så det smelter let og dyp dem i suppen.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2375 kJ (568 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 275 66 12
Kulhydrat 1731 414 73
Fedt 369 88 16

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Suppe Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu