Vintermad: 10 lækre opskrifter til vinteren

I de kolde vintermåneder er der intet bedre end varme supper og smagfulde gryderetter til at skabe madglæde rundt om bordet. Savner du ny inspiration til dine vinterretter, kommer der en håndsrækning her!

Inspiration til nem og lækker vintermad

Når det kolde vintervejr melder sin ankomst i de kolde vintermåneder, er tiden perfekt til at spække madplanen med lækre vinterretter. Vinteren er den tid på året, hvor vi indhylles i tæpper, samles omkring varme pejse og lader duften af lækker vintermad fylde vores hjem. Og hvad er bedre end at lave og nyde dejlig vintermad, der spreder madglæde og varme i vores køkkener? Mangler du inspiration til nemme opskrifter på lækker vintermad, så får du her vores bedste bud på lækre vinterretter!

Gryderetter til de kolde vinterdage

Gryderetter er blandt vinterens mest elskede retter. Forestil dig en stor gryde, der simrer på komfuret og fylder dit hjem med duften af mørt kød, krydderier og smagfulde grøntsager. Bare tanken om at forkæle sig selv med en lækker mørbradgryde eller gullasch, er nok til at bringe smilet frem på læberne. Er gryderetter lige noget for dig, får du her 5 bud på lækre gryderetter til de kolde vintermåneder.

Vintermad opskrifter
Shakshuka med tabouleh, pitabrød og hummus.

Supper til de kølige vinteraftener

Varme supper er endnu en klar favorit i de kolde vintermåneder. Den varme damp, der stiger op, smagen, der omslutter dine smagsløg, og den cremede konsistens, der giver lyst til mere. Der findes et væld af lækre suppeopskrifter, perfekt til de kolde vinterdage. Her er fem bud på nemme og lækre supper til vinteren:

Vintermad opskrifter
Sweet potato-suppe med æble og sprøde ostebrød.

Hos RetNemt har vi hundredvis af lækre opskrifter til vinteren, så du kan få masser af skønne smagsoplevelser på tallerkenen. Vil du have mere inspiration til lækker vintermad? Gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers, hvor du finder et hav af spændende opskrifter på varme supper og smagfulde gryderetter til vinteren.