Inspiration til lækre efterårsretter til gæster

I de kolde efterårsmåneder er tiden perfekt til at invitere dine gæster ind i varmen til masser af efterårshygge og lækre efterårsretter. Er du på udkig efter inspiration til nemme efterårsretter til gæster, er du kommet til det rette sted!

Nem gæstemad til efteråret

De fleste af os kender udmærket til det pres, der ofte følger med, når man skal have gæster over til middag. For hvad skal man nu lige servere, skal man stå i køkkenet i timevis for at kunne imponere sine gæster, og er det man ender med at lave nu godt nok? Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Hos RetNemt har vi et hav af lækre opskrifter på gæstemad, der er nemme at lave og som helt sikkert vil imponere alle dine gæster. Det gælder ikke mindst efterårsretter, der er perfekte til at servere for dine gæster i de kølige og våde efterårsmåneder. Så hvis du planlægger at invitere gæster hjem til masser af efterårshygge og god mad, så er der masser af inspiration at hente hos os. Se bare her!

Risotto opskrift
På billedet ses et eksempel på en nem og lækker efterårsret til gæster: velsmagende cremet risotto med jordskokker, markchampignon og sprød gremolata pangrattato toppet med syltet rødløg.

Inspiration til nemme efterårsretter

Savner du inspiration til lækre efterårsretter til dig og dine gæster, får du her nogle skønne bud på efterårsretter, der helt sikkert vil imponere hele selskabet.

Fælles for alle retterne er, at der er tale om nem gæstemad. Det er de færreste, der har tid eller overskud til at kreere et overdådigt og avanceret måltid mad til sine gæster. Med disse nemme opskrifter er madlavningen hurtigt overstået, og du kan bruge mere tid på at hygge sammen med dine gæster.

Squash-røsti opskrift
Squash-røsti med salatost og sennepsbagte rodfrugter.

Hos RetNemt ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at lave nem og lækker aftensmad for hele familien. Med frit valg mellem 60 forskellige retter hver uge er der altid noget for enhver smag, så du og familien kan prøve en masse forskelligt og få gode smagsoplevelser på tallerkenen hver uge.