Cremet svampefettuccine med svinefilet og grønkål
15-20
5 dages holdbarhed

Cremet svampefettuccine med svinefilet og grønkål

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Sukker

Det skal du bruge

Champignon
125 g
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Snittet grønkål
100 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Sojasauce (Soja)
½ spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
200 g
Timian
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 778 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 58 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Skær imens champignon i kvarte. Krydr kødet med timian, salt og peber.
  3. Varm en stegepande op med ½ spsk olivenolie. Steg kødet ved høj varme i 2 min. Kom grønkål på og steg 1 min. Læg kødet og grønkål på et fad og sæt det til side. Brug panden igen.
  4. Varm ½ spsk olivenolie op i panden. Steg champignonerne ved høj varme i ca. 4 min. Sænk til middelvarme, tilsæt ½ spsk mel og rør rundt. Tilsæt fløde lidt ad gangen, kom bouillon, soja, sennep og 1 tsk sukker i. Kog i 3 min. Smag til med salt og peber.   
  5. Kog pastaen 3-4 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra, men gem lidt til saucen.
  6. Bland kødet med saucen og kog det i 2 min. Kom ½ spsk af kogevandet i saucen. Kom pastaen ved og vend det godt rundt.
  7. Servér svampepastaen med grønkål ovenpå.