Squash-røsti med salatost og sennepsbagte rodfrugter
30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Squash-røsti med salatost og sennepsbagte rodfrugter

Saftige squashrøsti med sennepsbagte rodfrugter. En god mættende vegetarisk ret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Squash
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Knoldselleri (Selleri)
½ stk
Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
2 stk
Pastinak
1 stk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Honning
1 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Timian
½ pose
Snittet grønkål
100 g
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Æg (Æg)
2 stk
Chiliflager
¼ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 711 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 27 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Skyl og riv squashen på den grove side af et rivejern. Kom det i en sigte og drys med lid salt. Lad squashen stå i nogle min. og pres væden ud med hænderne. Skyl og hak forårsløgene.
  3. Sennepsbagte rodfrugter: Skyl og skræl knoldselleri, bagekartofler, gulerødder og pastinak og skær dem i stave. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Bland sennep, honning, hvidvinseddike, timian, lidt olie, salt og peber. Hæld blandingen over rodfrugterne og bag i ovnen i 15-20 min. til de er møre og gyldne. Fordel grønkålen over rodfrugterne og bag med de sidste 5 min. af bagetiden.
  4. Squash-røsti: Smuldr salatosten i en skål og bland med den revne squash, halvdelen af de hakkede forårsløg, æg, chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), 1 dl mel, 1 tsk sukker og lidt salt. Form til små flade røsti. Varm lidt olie op på en stegepande ved middelvarme og steg røsti i 4-5 min. på hver side. Læg dem på en tallerken og dæk med et viskestykke, så de holder sig varme til servering.
  5. Drys resten af forårsløgene over de bagte rodfrugter og servér med squash-røsti.