10 forslag til nem og lækker fredagsmad

Fredagsmad er noget helt særligt. En arbejdsuge er ovre, og man ser frem til et par velfortjente fridage med familie og venner. Overgangen fra hverdag til weekend er den perfekte anledning til at diske op med en sund og lækker fredagsmiddag for hele familien.

Fredagsmad – en mulighed for at sænke skuldrene

En god fredagsmiddag handler ikke blot om retten, der skal laves. Det handler lige så meget om at komme ned i gear og nyde et dejligt måltid mad i samvær med familien eller vennerne. Om fredagen kan man bedre overskue at hygge sig med madlavningen og tage sig tid til at tilberede og nyde retten rundt om middagsbordet. Fredagsmad behøver hverken tage lang tid at lave eller bestå af både forret, hovedret og dessert. Alt efter hvad du og familien har lyst til at spise, behøver maden ikke tage meget mere end en halv times tid at lave, før den er klar til at blive serveret.

Vidste du, at du med en måltidskasse kan gøre det pærelet at servere lækker og inspirerende aftensmad alle ugens hverdage? Der er altid noget for enhver smag på menuen, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

Inspiration til nem og lækker fredagsmad

Er du udmattet efter en lang arbejdsuge, og ønsker du noget ekstra nemt og lækkert til fredagsmiddagen? Her får du vores 10 bedste bud på nem og lækker fredagsmad for hele familien, der kan serveres efter ca. 30 minutter.

  1. Chili-hvidløgsstegt scampi med tortellini
  2. Pizzocheri: pasta i cremet sauce med salvie-kartofler
  3. Lechon asado – citrusmarineret kotelet med caribisk coleslaw
  4. Oksestrimler med bønner og syltet rødløg
  5. Urtestegt svinekotelet med gremolatastegte rodfrugter
  6. Donburi med ponzubagt laks
  7. Lun pastasalat med bacon og salatost
  8. Svampepizza med gorgonzola og fennikelsalat
  9. Risotto med stegte jordskokker og markchampignon
  10. Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost
10 forslag til nem og lækker fredagsmad
Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost.

Vil du have mere inspiration til nem og lækker fredagsmad? Gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers, hvor du finder et hav af lækre opskrifter, perfekt til dig, der gerne vil skrue max op for madglæden på en fredag.