Lun pastasalat med bacon og gouda i tern
20
4 dages holdbarhed

Lun pastasalat med bacon og gouda i tern

Her får du en herlig og fyldig grøn pastasalat med goudatern og masser af smag fra blandt andet porre, friske krydderurter og balsamico. Salaten er lavet på bare 20 min. Velbekomme!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bacon
200 g
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Rødløg
½ stk
Porre
1 stk
Frisk pasta med spinat (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Krydderurteblanding (basilikum)
8 g
Krydderurteblanding (bred. persille)
8 g
Lys balsamico (Svovldioxid)
½ dl
Grov luksus salat
100 g
Goudatern (Mælk, Laktose)
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1032 kcal
  • Fedt 61 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Steg 200 g bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle. Tør panden af og gem den til grøntsagerne.
  2. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil ½ rødløg, skær i små tern. Skyl porren, snit fint. Steg grønsagerne i lidt olie ved medium varme til de bliver bløde. Sæt til side.
  3. Sæt vand over til pastaen. Skyl og tør krydderurterne, blend dem med 2 spsk olie og ½ dl hvid balsamico, smag til med salt og peber.
  4. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 3 min.
  5. Vend pasta og stegte grøntsager med salaten og fordel dressingen over. Vend forsigtigt bacon og 100 g goudatern i salaten og servér.