Nyhed! Thailand på menuen

Frisk, krydret og rig på kontraster – sådan beskrives thailandsk mad bedst. Det thailandske køkken har opnået stor popularitet verden over, og det er ikke så svært at forstå hvorfor. Hos RetNemt Måltidskasser kan vi heller ikke modstå thailandsk mad. Derfor har vi i de kommende uger sat Thailand på menuen med fem fantastiske retter, der lader dig udforske nye sider af det thailandske køkkken. Du kan blandt andet se frem til lækker Tom Yum suppe og thailandsk stirfry med chilistegte æg. Hver ret er unik og tager dig med på en uforglemmelig smagsrejse til det fjerne østen. OBS: Er du ny kunde, kan du tilføje de thailandske retter, når du har oprettet din RetNemt-konto.

Læs mere og bestil

Thailandske retter på menuen

Udforsk det thailandske køkken

Den thailandske madkultur bygger på rige traditioner og en kulinarisk arv, hvor opskrifter er blevet tilpasset, perfektioneret og ført videre fra generation til generation. Hos RetNemt Måltidskasser vil vi gerne hylde de tidløse madtraditioner, der er blevet overført gennem mange års kærlighed til madlavning og respekt for autentiske smage og kontraster. Derfor har vi sat Thailand på menuen med fem uimodståelige retter, der lader dig udforske nye sider af det thailandske køkken.

Fra den velkendte Tom Kha Gai til den klassiske massaman-curry. Vores thailandske retter er forankret i de thailandske madtraditioner, og hver ret er en rejse tilbage i tiden, hvor smagen af kærlighed til madlavning og kontraster mødes i en fortryllende symfoni af lækre smagsoplevelser. Den perfekte balance mellem sødme, syrlighed, salt og umami fortsætter med at være kernen i retterne, mens vi sætter en frisk twist på opskrifterne, så du kan prøve lidt forskelligt og opdage nye sider af det thailandske køkken.

Thailandsk mad: 5 favoritter fra det thailandske køkken

Er thailandsk mad også blandt dine favoritter? Med disse fem simple opskrifter kan du opleve nye sider af det thailandske køkken med lækre retter, der sætter en frisk twist på nogle af dine klassiske favoritretter og introducerer dig til nogle nye populære thailandske madtraditioner.

Gå til artikel

Thailandsk madlavning og wokkens magi

Thailandsk madlavning er kendt for sine kontraster, friskhed og brugen af ​​sprøde grøntsager – og nøglen hertil er deres brug af wokken. Men hvorfor er wokken så central i thailandsk madlavning, og hvordan bruges den egentlig? Få svaret i denne artikel!

Gå til artikel

Et køkken med friske kontraster: vores guide til thailandsk mad

Verden har for længst taget thaimad til sig, og pad thai og massaman-curry er også blevet kendte retter i Danmark. Men hvor meget ved du egentlig om thailandsk madlavning, råvarer og kultur? Læs med, og lær madskikkene i tropiske Thailand bedre at kende.

Gå til artikel