Du kan få det, ligesom du vil ha’ det

Hos os bestemmer du selv, hvilke måltider der skal i din måltidskasse. Hver uge kan du frit vælge mellem 40 sunde og familievenlige retter.
Du bestemmer selv, hvor mange dage du vil have mad til - og til hvor mange personer. Det er da ret nemt.

Altid friske råvarer i din måltidskasse med RetNemt.
1

Vælger du en af vores måltidskasser får du altid

Sunde, velsmagende og familievenlige retter der kan laves på ca. ½ time

Nemme opskrifter og friske råvarer

Aftensmad til det antal dage og antal personer du ønsker – du justerer selv fra uge til uge

Mulighed for at fravælge fisk, fjerkræ eller kød du ikke kan lide eller tåle

Vi sammensætter din måltidskasse ud fra ugens menu, og har vi ikke ramt plet, vælger du bare nogle af de andre retter

2

Design din egen måltidskasse

Skal dine retter være ekstra sunde, mere familievenlige eller hurtige at tilberede? Fortæl os, hvad du ønsker, så matcher vi dine præferencer med ugens menu. Har vi ikke ramt plet, vælger du bare en eller flere af ugens 40 retter.

Design jeres kasse helt efter jeres ønsker

I vores måltidskasser kan du altid vælge familievenlige retter.

Flere familievenlige retter

I får flere gode, nye og klassiske retter, som falder i familiens smag.

Vælg kasse
I vores måltidskasser kan du altid vælge hurtige retter, der kan laves på en 1/2 time.

Flere hurtige retter

I får nemme og velsmagende retter, der kan laves på ca. ½ time.

Vælg kasse
I vores måltidskasser kan du altid vælge sunde, nærende retter.

Flere sunde retter

I får sund og varieret aftensmad med fisk, fjerkræ og retter helt uden kød. Opskrifterne er udviklet med de 7 nye kostråd for øje.

Vælg kasse
Missing alt

Prøv selv at designe din kasse

Hvor mange personer ønsker I mad til?

Du kan ændre antallet uge-for-uge.

Derfor skal du prøve RetNemt

Sunde råvarer

Masser af frisk frugt og grønt hver uge

Altid friske råvarer

Altid de bedste og friske råvarer fra vores nøje udvalgte leverandører.

Kvalitet

Altid de bedste og friske råvarer fra vores nøje udvalgte leverandører.

Mere variation

Nye opskrifter hver uge og et bagkatalog med mere end 800+ opskrifter.

Tilfredshedsgaranti

Fordi din tilfredshed er vigtig for os

Oftest stillede spørgsmål

Læs mere om Levering, Betaling

Missing alt

Over 800 unikke opskrifter sammensat af nogle af landets bedste kokke

Se alle opskrifter

Aftensmad til døren

Hos RetNemt får du mad leveret direkte til din dør i tidsrummet mellem midnat og enten kl. 7 eller 8 om morgenen afhængig af leveringsdagen. I nogle postnumre i København leverer vi også på tirsdage ml. 12-17. Vi stiller kassen foran din dør eller et andet sted, som du har ønsket.

Råvarerne bliver leveret i en papkasse med isposer i, så det hele nemt kan holde sig koldt op til to timer efter senest mulige leveringstidspunkt, dvs. kassen kan holde sig til kl. 10 ved levering søndag, til kl. 9 ved levering mandag eller tirsdag eller kl. 19 ved levering tirsdag i dagtimerne. Vi anbefaler altid at sætte varerne på køl så hurtigt som muligt.

Vi har specialiseret os i at give dig de bedste muligheder for at sammensætte din egen måltidskasse, og hver uge kan du vælge 40 forskellige retter, der henvender sig til forskellige behov og ønsker. Vælg fx imellem mad, der er hurtig at lave, mad uden rødt kød, børnevenlig mad, grønne retter og meget andet.

Madlevering til døren

Måske er du endnu ikke helt med på, hvad det indebærer at være abonnent her hos os. Hele konceptet med at få mad leveret til døren er for mange danskere stadig et nyt begreb, dog er det meget enkelt og let tilgængeligt. Vi er til for dig, der gerne vil have lidt mere tid på hånden i hverdagene, blandt andet ved ikke at skulle bruge særlig lang tid på madlavningen.

Har du børn, vil du sikkert gerne kunne tilbyde dem sund og næringsrig mad hver dag, men hvis overskuddet ikke altid er til det, så kan du med stor fordel bestille mad hjem her fra os. Så får dit barn sund og lækker mad, og du slipper for at bruge tid på både at lave indkøbsliste, købe ind og lave maden. I sidste ende vil dette give dig mere overskud som forælder, og samtidig får du mere kvalitetstid med dit barn, fordi du ikke skal bruge timevis på madlavning og indkøb.

Vores måltidskasser bliver leveret med alle de nødvendige råvarer til de retter, du skal lave. Du får desuden en udførlig opskrift med, som er nem og enkel at følge, og som lader dig bikse lækker mad sammen på kun 30 minutter.

Levering af mad med mange fordele

Med en måltidskasse leveret til døren får du nem aftensmad med en lang række fordele. Du tænker måske, at det naturligvis er en dyrere løsning at få maden leveret frem for selv at købe den i supermarkedet, men det er faktisk ikke tilfældet. I virkeligheden kan det være, at du sparer penge ved at vælge at få mad fra os. For når du ikke længere skal handle på samme måde som før, så undgår du også de mange impulskøb, som man ofte har tendens til. Det kan samtidig betyde en lidt sundere hverdag, da det tit er chokolade og andre søde sager, der unødigt ryger i indkøbskurven.

Har du desuden overvejet, at mad leveret fra os kan være med til at udvide din horisont i køkkenet? Hvis du ikke før har været den store madlavningsentusiast, så kommer du nu til at stifte bekendtskab med mange forskellige råvarer og måder at tilberede dem på. Du får måske prøvet nogle eksotiske retter af, der giver dig mod på meget mere - og har du børn, er det en oplagt måde at præsentere dem for en bred palette af smagsoplevelser og på samme måde undgå at få kræsne børn.

Desuden sikrer du, at I alle får en god, varieret kost, hvilket også indimellem kan være svært selv at tænke sig til i en travl hverdag, hvor det ofte bliver de samme ti retter, der bliver serveret.

Meget mindre madspild

En anden og meget relevant måde, hvorpå du yderligere sparer penge, når du vælger en løsning her fra os, er via mindre madspild. Med vores måltidskasser leverer vi nemlig kun lige præcis de råvarer, du skal bruge til at lave retterne, og derved går der kun noget til spilde, hvis du ikke får spist det hele op.

Når du handler i supermarkederne, så er du ofte nødt til at købe bundter af ting, fx et bundt porrer, men det er i de færreste tilfælde, at man rent faktisk får dem alle sammen brugt. Med mad til døren slipper du altså for at bruge penge på råvarer, du ikke får spist, du slipper for at smide god mad ud, og samtidig bidrager du til mere bæredygtighed.

Se frem til lækre, populære retter

Med en valgfri måltidskasse her fra siden er du sikret gode råvarer. Vi har fundet ud af, at vores kunder er vilde med rigtig mange af vores retter, heriblandt kan nævnes grillet burger med hummus, pizza parma og kalkunspyd med tandoori, som blot er en brøkdel af vores mere end 800 forskellige retter.

Er du vild med klassisk, dansk mad, så er der ingen grund til bekymring. Vi tilbyder nemlig også både frikadeller, dansk bøf, koteletter og meget andet i udvalget. Retterne er nøje sammensat og kreeret af nogle af Danmarks dygtigste madspecialister, og netop dette er din garanti for, at de forskellige retter lever op til temaet om fx eksotisk mad eller fedtfattig mad.

Hos os er alting ret nemt

Når du vælger en af vores muligheder her fra siden, så får du spandevis af fordele kastet efter dig samtidig.

Et abonnement hos os er helt og aldeles uforpligtende, hvilket betyder, at du altid kan sætte dine leveringer på pause, hvis du i en periode ikke ønsker at modtage mad fra os.

Vores kundeserviceafdeling sidder klar ved telefonerne og chatten, hvis du skulle have spørgsmål til din levering eller ordre. Se åbningstiderne her.

Hver uge modtager du en mail med næste uges retter, og du kan nemt ændre disse indtil få dage før levering - afhængig af din leveringsdag.

Se vores udvalg af forskellige måltidskasser

Prøv en måltidskasse nu
Missing alt

Bestil nu og få

Bestil nu og spar op til kr.

Design din måltidskasse