Du kan få det, ligesom du vil ha’ det

Hos os bestemmer du selv, hvilke måltider der skal i din måltidskasse. Hver uge kan du frit vælge mellem 40 sunde og familievenlige retter.
Du bestemmer selv, hvor mange dage du vil have mad til - og til hvor mange personer. Det er da ret nemt.

Altid friske råvarer i din måltidskasse med RetNemt.
1

Vælger du en af vores måltidskasser får du altid

Sunde, velsmagende og familievenlige retter der kan laves på ca. ½ time

Nemme opskrifter og friske råvarer

Aftensmad til det antal dage og antal personer du ønsker – du justerer selv fra uge til uge

Mulighed for at fravælge fisk, fjerkræ eller kød du ikke kan lide eller tåle

Vi sammensætter din måltidskasse ud fra ugens menu, og har vi ikke ramt plet, vælger du bare nogle af de andre retter

2

Design din egen måltidskasse

Skal dine retter være ekstra sunde, mere familievenlige eller hurtige at tilberede? Fortæl os, hvad du ønsker, så matcher vi dine præferencer med ugens menu. Har vi ikke ramt plet, vælger du bare en eller flere af ugens 40 retter.

Design jeres kasse helt efter jeres ønsker

I vores måltidskasser kan du altid vælge familievenlige retter.

Flere familievenlige retter

I får flere gode, nye og klassiske retter, som falder i familiens smag.

Vælg kasse
I vores måltidskasser kan du altid vælge hurtige retter, der kan laves på en 1/2 time.

Flere hurtige retter

I får nemme og velsmagende retter, der kan laves på ca. ½ time.

Vælg kasse
I vores måltidskasser kan du altid vælge sunde, nærende retter.

Flere sunde retter

I får sund og varieret aftensmad med fisk, fjerkræ og retter helt uden kød. Opskrifterne er udviklet med de 7 nye kostråd for øje.

Vælg kasse

Prøv selv at designe din kasse

Hvor mange personer ønsker I mad til?

Du kan ændre antallet uge-for-uge.

Derfor skal du prøve RetNemt

Sunde råvarer

Masser af frisk frugt og grønt hver uge

Altid friske råvarer

Altid de bedste og friske råvarer fra vores nøje udvalgte leverandører.

Kvalitet

Altid de bedste og friske råvarer fra vores nøje udvalgte leverandører.

Mere variation

Nye opskrifter hver uge og et bagkatalog med mere end 800+ opskrifter.

Tilfredshedsgaranti

Fordi din tilfredshed er vigtig for os

Oftest stillede spørgsmål

Læs mere om Levering, Betaling

Over 800 unikke opskrifter sammensat af nogle af landets bedste kokke

Se alle opskrifter

Måltidskasser - Noget for alle

En måltidskasse er den perfekte løsning til dig, der ikke selv har lyst eller tid til at finde på eller lave maden hver dag.

Hvis du arbejder fuldtid og måske også har et par børn, der skal hentes og bringes, madpakker der skal smøres, tøj der skal vaskes og så videre, så er det nemlig begrænset, hvor meget tid, der er tilbage i løbet af en dag. Med smarte måltidskasser leveret til døren slipper du for bekymringerne omkring, hvad aftensmaden skal bestå af, og du slipper samtidig for at bruge tid på at lave indkøbslister og handle. Med en måltidskasse fra os får du sund og nærende mad leveret lige til døren, og det eneste du skal gøre er at sætte 30 minutter af til tilberedningen, og så er der mad til hele familien – nemt og hurtigt.

Måltidskasser leveret til døren Hos RetNemt Måltidskasser leverer vi dine måltidskasser direkte til døren. Her på siden kan du finde vores mange forskellige bud på retter til måltidskasser, der tilfredsstiller forskellige behov. Herover er vores 30 retter listet op, så du kan danne dig et kort overblik over, hvad de indeholder:

 • Familie – Er der børn i hustanden, og er de og resten af familien vilde med klassiske retter, er denne ret helt sikkert noget for jer. Her støder I nemlig på alle de retter, I kender i forvejen. Det gælder fx frikadeller, lasagne, pizza og mange andre spændende ting. Maden er børnevenlig både at spise og at lave, så tag endelig børnene med i køkkenet her. Se vores
  måltidskasser for familie.
 • Hurtig – Disse retter er for dig, der måske har nogle lange dage på job, og som også har travlt om aftenen. Du får aftensmad, der kan være klar på kun 15-20 minutter. Det er lidt ligesom, hvis du har rester liggende fra dagen inden. Vi har nemlig sørget for at mikse salaten for dig, lavet sovsen og endda forstegt kødet. Så bliver det altså ikke meget nemmere.
  Se vores nemme måltidskasser.
 • Fisk – De kloge siger, at man skal spise fisk mindst et par gange om ugen, og gerne fed fisk som laks og makrel. Du får du lækre retter med fisk leveret direkte til din dør, og dermed bliver det nemt for dig at overholde 'reglerne' omkring indtag af fisk. Her kan du roligt regne med frisk fisk af god kvalitet. Se vores måltidskasser med fisk.
 • Vegetarret – Ønsker I en kødfri dag finder I her mættende og smagfulde vegetarretter med masser af grønt. Også god til flexitarer. Se vores vegetarisk måltidskasse.
 • Homemate - Her finder I klassiske retter fra Homemate - med et twist. Smagen er førsteprioritet, og vi tør godt påstå, at det er bedre end hjemmelavet - og meget hurtigere.

Levering af måltidskasser

I vores måltidskasser kan du se frem til at modtage alle de friske råvarer og tilhørende ingredienser du har brug for, for at tilberede retten. Vi leverer de bedste måltidskasse til din dør inden kl. 17, så du kan komme i gang med aftensmaden i god tid.

Måske begynder du nu at bekymre dig om, hvorvidt du har mulighed for at være hjemme, når dine råvarer bliver leveret. Men det er der slet ingen grund til. Vores måltidskasser bliver nemlig leveret i papkasser med is i, så de sagtens kan holde sig kolde og friske, til du kommer hjem – og det er en garanti. Derudover garanterer vi også, at maden kan holde sig frisk i yderligere op til 2-5 dage, afhængig af om du fx har bestilt fisk, kød eller vegetarisk.

Vi leverer måltidskasser til hele landet, undtagen ikke-brofaste øer, og her kan du se, hvornår vi leverer kasserne i netop dit område.

De bedste måltidskasser til 2 personer

Hos RetNemt tilbyder vi desværre ikke måltidskasser til kun 1 person. Dog kan du sagtens vælge at få en kasse leveret til 2 personer, og så eventuelt dele maden ud på flere dage, end hvad der egentlig er foreskrevet. Faktisk er det helt op til dig, hvordan du vælger at håndtere kasserne. På samme måde kan du købe mad til flere personer, end hvad I egentlig er i husstanden, hvis du ved, at I spiser mere end gennemsnittet. Hos RetNemt Måltidskasser har vi de bedste måltidskasser, og derfor synes vi selvfølgelig, at du skal vælge at bestille her fra os. Se vores måltidskasser 2 personer.

Ofte stillede spørgsmål til måltidskasser

 • Hvad er måltidskasser?
  En måltidskasse består af en eller flere opskrifter og alle de råvarer, du skal bruge for at tilberede retterne. Måltidskassen leveres direkte til din dør.
 • Hvem køber måltidskasser?
  Måltidskasser er for alle, der sætter pris på varieret, sund og velsmagende aftensmad, som hele familien kan lide.
 • Hvad koster måltidskasser?
  En måltidskasser koster fra 45 kr. per person (ved 5 retter til 4 personer). Prisen afhænger bl.a. af antal personer, antal dage og hvilke retter du vælger.
 • Hvorfor måltidskasser?
  Du slipper for at finde på nye ideer til aftensmaden og sparer tid på indkøb, og samtidig kan du lave spændende og sund aftensmad på ca. 30 minutter.

Bestil nu og få

Bestil nu og spar op til kr.

Design din måltidskasse