Måltidskasser med kød

Foretrækker du og familien retter med kød til aftensmad? Hos RetNemt har vi hver uge lækre retter med kød på menuen, så du kan pifte hverdagsmaden op med inspirerende kødretter, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen. Vores måltidskasser med kød er den perfekte løsning til dig, der gerne vil spare tid i hverdagen uden at gå på kompromis med de gode smagsoplevelser.

Måltidskasser med masser af lækre kødretter

Når hverdagen buldrer derudaf, kan det være svært at finde tid og overskud til at lave nye retter til aftensmad. Derfor ender mange ofte med at servere de samme 5-10 retter om og om igen. Efter mange rutineprægede ture i dagligevarebutikken har du måske også en tendens til at komme hjem med de samme varer som i sidste uge – og ugen før den. Er det noget, du kan nikke genkendende til? I så fald er der heldigvis masser af hjælp at hente.

Hos RetNemt finder du masser af lækre opskrifter med kød, der er rig på smag og som kan laves på ca. 30 minutter. Der er altid noget for enhver smag på menuen, uanset om du og familien er mest til retter med kylling, lam, kalkun, gris eller oksekød. Her har du nogle eksempler på velsmagende retter med kød, som du kan være heldig at finde på ugens menu:

Se alle vores lækre opskrifter med kød her.

Måltidskasser med kød leveret lige til døren

Vælger du en måltidskasse med kød, kan du slippe for tidskrævende planlægning og indkøb og i stedet nyde de mange fordele ved at få din aftensmad leveret lige til døren. Alt, du skal gøre, er at fortælle os det antal personer og antal dage, du ønsker mad til. Så klarer RetNemt resten!

Hos RetNemt har vi et stort fokus på gode råvarer, så du kan sætte sunde og velsmagende måltider på bordet hver uge. Vores kød er ingen undtagelse, og vi får hovedsageligt kød leveret fra den samme danske slagter. Vi vil dog også gerne give dig og din familie et varieret udbud. Derfor leverer vi af og til kød fra udlandet, fordi det enten ikke laves i Danmark, eller fordi kvaliteten af kødet simpelthen er bedre i udlandet.

Er du fristet til at prøve en måltidskasse med kød? På ugens menu finder du altid et stort udvalg af lækre retter med kød, så du og familien kan skrue max op for madglæden derhjemme. Vælg blot dine favoritter blandt ugens retter, så leverer vi din aftensmad lige til døren. Det er ret nemt!