måltidskasser kød

Måltidskasser - kød

Foretrækker du og din familie kød til aftensmad? Hos RetNemt finder I lækre måltidskasser og opskrifter med både kød og grøntsager. Spar tid i en travl hverdag, og få måltidskasser leveret til døren de dage om ugen, det passer dig.

måltidskasser kød

Sund og varieret kost med kød

Der findes mange spændende opskrifter med kød. Det kan dog være svært at finde tid og overskud i hverdagen til at finde inspiration til aftensmaden. Hos RetNemt finder du masser af sund kost med kød, som du kun skal stå for at tilberede.

Måltidskasser lige til døren

Ønsker du og familien at spare tid i en travl hverdag, kan I vælge at få måltidskasser leveret lige til døren. Alt, du skal gøre, er at give os det antal personer, du ønsker mad til, og fortælle os, hvor mange dage om ugen, I vil have jeres måltidskasser leveret.

Varieret kost og friske råvarer

Hos RetNemt har vi et stort fokus på gode råvarer, så du kan sætte sunde og velsmagende måltider på bordet. Vores kød er ingen undtagelse, og vi får hovedsageligt leveret fra den samme danske slagter.

Vi vil dog også gerne give dig og din familie et varieret udbud, så af og til får I kød fra udlandet, fordi det enten ikke laves i Danmark, eller fordi spisekvaliteten simpelthen er bedre. I vores måltidskasser med kød finder du naturligvis kun kød fra lande, hvor vi er sikre på fødevaresikkerheden.

Hos os finder I masser af sund mad og børnevenlige retter med kød. I en måltidskasse får du for eksempel:

  • Svinekød
  • Kylling
  • Oksekød
  • Lam

Fælles for vores måltidskasser med kød er, at vi får leveret kvalitetsudskæringer, hvor kødet er skåret korrekt og ensartet. Vi går op i at levere sund mad, og derfor finder du ofte magre udskæringer i vores retter.

Undgå bekymringer om manglende inspiration til aftensmaden. Få sund mad og mere tid i køkkenet. Bestil måltidskasser fra RetNemt lige til døren.

Læs mere om vores forskellige måltidskasser: