måltidskasser kød

Måltidskasser med kød

Foretrækker du og din familie kød til aftensmad? Hos RetNemt finder I lækre måltidskasser og opskrifter med både kød og grøntsager. Spar tid i en travl hverdag, og få måltidskasser leveret til døren.

Sund og varieret kost med kød

Når hverdagen buldrer derudaf kan det være svært at finde overskud til at prøve nye retter. Derfor ender du måske med at lave de samme kødretter om og om igen. Efter en rutinemæssig tur i dagligevarebutikken kommer du måske hjem med de samme varer som sidste uge - og ugen før den. Er det noget, du kan nikke genkendende til? I så fald er der heldigvis masser af hjælp at hente.

Der findes oceaner af spændende opskrifter med kød. Hos RetNemt finder du masser af spændende retter med kød, der er rig på smag og kan laves på ca. 30 minutter. Uanset om du vil have retter med kylling, lam, kalkun, gris eller oksekød, er der masser af inspiration at hente.

Her har du nogle eksempler på populære kødretter:

Se alle vores opskrifter med kød her.

Måltidskasser kød

Måltidskasser lige til døren

Med en måltidskasse kan du slippe for tidskrævende indkøb og madplaner og i stedet nyde at få din aftensmad leveret lige til døren. Alt, du skal gøre, er at fortælle os det antal personer og antal dage, du ønsker mad til. Så klarer vi resten.

Hos RetNemt har vi et stort fokus på gode råvarer, så du kan sætte sunde og velsmagende måltider på bordet. Vores kød er ingen undtagelse, og vi får hovedsageligt leveret fra den samme danske slagter. Vi vil dog også gerne give dig og din familie et varieret udbud. Derfor leverer vi af og til kød fra udlandet, fordi det enten ikke laves i Danmark, eller fordi kvaliteten af kødet simpelthen er bedre i udlandet.

Vil du have lækker aftensmad med kød? Med en måltidskasse kan du få din aftensmad leveret lige til døren - hver uge. Det er ret nemt!

Prøv en måltidskasse nu