VÆLG DE MÅLTIDSKASSER DER PASSER TIL JER!

En måltidskasse består af en opskrift og alle de ingredienser, du skal bruge for at lave den. Retterne tager ca. 30 min. at tilberede!

Vælg retter fra Flere kategorier hver uge

Måltidskasserne er inddelt i 12 forskellige kategorier, så der altid er noget for enhver smag. Vi tilbyder 1 ny ret i hver kategori hver uge. Og du kan selv vælge hvilke og til hvor mange dage.

Hvor mange skal have mad?LÆS MERE OM VORES MÅLTIDSKASSER

God og nem aftensmad baseret på friske råvarer til overkommelige priser. Det er fælles for alle måltidskasserne.

Måltidskasser

Variationen er stor blandt de over 800 retter vi har haft på menuen.

Se næste uges 12 retter og alle de andre

BILLIGERE END DU TROR

Er du superplanlægger og tilbudsrytter kan du nok gøre det billigere selv. Men så skal du også bruge tid!

Se alle priser og prissammenligning

Det er der i

Du får ALLE de friske råvarer og ingredienser - og 40 er altid økologiske - i afpassede mængder så du undgår madspild.

Se indholdet i måltidskasserne

Sundhed i fokus!

Du får sund aftensmad. Alle retter er udviklet med de 10 kostråd for øje og vi har næringsværdiberegnet dem alle.

Læs mere om sundhed og ernæring

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.
"RetNemt er mere end gode råvarer, lækre opskrifter og nye retter - det er ro i sindet og overskud. Og så er det ikke bare ret nemt, det er for vildt nemt!"

Lisbet Hansen via TrustPilot

justify workaround

En måltidskasse er den perfekte løsning til dig, der ikke selv gider eller har tid til selv at lave maden hver dag.

Hvis du arbejder fuldtid og også har et par børn, der skal hentes og bringes, madpakker der skal smøres, tøj der skal vaskes og så videre, så er det nemlig begrænset, hvor meget tid, der er tilbage i løbet af en dag. Med måltidskasser leveret til døren slipper du for bekymringerne omkring, hvad aftensmaden skal bestå af, og du slipper samtidig for at bruge tid på at lave indkøbslister og handle. Med en måltidskasse her fra os får du sund og nærende mad leveret lige til døren, og det eneste du skal gøre er at sætte 30 minutter af til tilberedningen, og så er der mad til hele familien – nemt og hurtigt.

Måltidskasser leveret til døren

Hos RetNemt Måltidskasser leverer vi dine måltidskasser direkte til døren. Her på siden kan du finde vores mange forskellige bud på måltidskasser, der tilfredsstiller forskellige behov. Herunder er vores 12 retter listet op, så du kan danne dig et kort overblik over, hvad de indeholder:

 • Familie – Hvis familien er vild med klassiske retter, så er denne måltidskasse helt sikkert noget for jer. Her støder I nemlig på alle de retter, I kender i forvejen. Det gælder fx frikadeller, lasagne, pizza og mange andre spændende ting. Maden er børnevenlig både at spise og at lave, så tag endelig børnene med i køkkenet her.
 • Spændende – Det siger næsten sig selv, at disse retter er spændende og billige verdensretter, men børnene også kan være med på disse retter.
 • Eksotisk – Er 'spændende' ikke nok for dig, så kan du vælge at gå skridtet videre med endnu mere eksotisk mad. Her får du blandt andet masser af asiatisk mad, hvor især grønsager, ris og nudler er i højsædet.
 • Verdensinspireret – Disse retter er inspireret fra hele verden og leveres med 30-60% økologiske råvarer. indeholder for eksempel smagsvariationer fra blandt andet det italienske, spanske og græske køkken.Også god for større børn
 • Quick – Disse retter er for dig, der har nogle lange dage på job, og som også har travlt om aftenen efterfølgende. Her får du nemlig aftensmad, der kan være klar på kun 15-20 minutter. Det er lidt ligesom, hvis du har rester liggende fra dagen inden. Vi har nemlig sørget for at mikse salaten for dig, lavet sovsen og endda forstegt kødet. Så bliver det altså ikke meget nemmere.
 • Ekstra nem – Skal det gå hurtigt men alligevel være helt hjemmelavet er disse retter noget for jer. Inspiration kommer fra hele verden og tilberedningstiden er kun 15-25 minutter.
 • Fiskeret – De kloge siger, at man skal spise fisk mindst et par gange om ugen, og gerne fed fisk som laks og makrel. Med denne kasse får du lækre retter med fisk leveret direkte til din dør, og dermed bliver det nemt for dig at overholde ”reglerne” omkring indtag af fisk. Her kan du roligt regne med frisk fisk af god kvalitet.
 • Sund - Når både sundheden spiller en stor rolle for jer, men tiden er knap, er disse retter løsningen. Her får I sunde, nøglehulsmærkede retter som laves på bare 20-30 minutter.
 • Ekstra sund – Hvis du gerne vil sørge for sund og fedtfattig mad til dig selv og resten af familien, så går du ikke galt i byen med disse nøglehulsmærkede retter. Her er en stor del af råvarerne desuden økologiske, og hermed er det sundt for både dig selv og godt for miljøet.
 • Vegetarret – Ønsker I en kødfri dag finder I her mættende og smagfulde vegetarretter med masser af grønt og 30-60% økologi. Også god til flexitarer.
 • By Cofoco - Her finder I klassiske retter fra Cofoco - med et twist. Smagen er førsteprioritet og vi tør godt påstå at det er bedre end hjemmelavet - og meget hurtigere.
 • Hav – Her finder du børnevenlige og nemme retter med fisk og 30-60% økologiske råvarer. Sådan får du børnene til at spise fisk!

Levering af måltidskasser

I vores måltidskasser kan du se frem til at modtage alle de friske råvarer og tilhørende ingredienser du har brug for, for at tilberede retten. Vi leverer din måltidskasse til din dør inden kl. 17, så du kan komme i gang med aftensmaden i god tid. Måske begynder du nu at bekymre dig for, hvorvidt du har mulighed for at være hjemme, når dine råvarer bliver leveret. Men det er der slet ingen grund til. Vores måltidskasser bliver nemlig leveret i kølekasser, så de sagtens kan holde sig kolde og friske til du kommer hjem – og det er en garanti. Derudover garanterer vi også, at maden kan holde sig frisk i yderligere op til 4 dage. Vi leverer måltidskasser til hele landet, undtagen ikke-brofaste øer, og her kan du se, hvornår vi leverer kasserne i netop dit område.

De bedste måltidskasser til 2 personer

Hos RetNemt tilbyder vi desværre ikke måltidskasser til kun 1 person. Dog kan du sagtens vælge at få en kasse leveret til 2 personer, og så eventuelt dele maden ud på flere dage, end hvad der egentlig er foreskrevet. Faktisk er det helt op til dig, hvordan du vælger at håndtere kasserne. På samme måde kan du købe mad til flere personer, end hvad I egentlig er i husstanden, hvis du ved, at I spiser mere end gennemsnittet. Hos RetNemt Måltidskasser har vi de bedste måltidskasser, og derfor synes vi selvfølgelig, at du skal vælge at bestille her fra os.