Måltids­kassen hvor du bestemmer. Fra uge til uge.

Nem, sund og varieret aftensmad, leveret lige til døren

Tanja Kaastrup Knudsen
Skal, DK

Kan ikke få armene ned :-)

Vi er super glade for disse måltidskasser. Det er såå nemt, lækkert og varieret. Der er heller ingen problemer med at ændre retterne. Vi kan ikke få armene ned over den lettelse det er i hverdagen, ikke længere at være tom for ideer til aftensmad eller foretage panikindkøb på vej hjem fra arbejde, fordi man igen igen har glemt, at der er noget der hedder aftensmad.

Lene Espe Hedin
Ishøj, DK

Super nemt og lækker, friske råvarer

Vi synes faktisk at måltidskasserne fra RetNemt  er ret geniale. God kvalitet på råvarer. Vi nyder at få inspiration til nye spændende retter ind vi vores hverdag, vi fortsætter i hvert fald som kunder. Fleksibelt bestillingssystem og god service ved henvendelser. Dejligt at man genbruger kasserne igen.

VIDEO: SÅDAN FUNGERER DET

Brug 1 minut og se hvordan RetNemt fungerer

...Og alt dette får du også

Du får en mail med næste uges retter ugen før - og du kan frit ændre indtil 1-3 dage før levering.
Vi har over 800 spændende opskrifter kreeret af Danmarks dygtigste mad-specialister.
Det er helt uforpligtende. Du kan altid melde dig fra igen fra uge til uge.
Udbringning er gratis når du bestiller for over 650 kr.
Kundeservice står til din rådighed indtil kl. 18 på alle leveringsdage, hvis du har spørgsmål.
100% tilfredshedsgaranti for du skal selvfølgelig være tilfreds med maden og leveringen.

Alle dine spørgsmål besvaret

Vi har samlet svar på alle de mest almindelige spørgsmål. Læs dem her.

Ofte stillede spørgsmål
eller

Kontakt kundeservice

Skriv til kundeservice@retnemt.dk
Ring på tlf: 49 177 176

Over 800 opskrifter i vores univers


AFTENSMAD TIL DØREN

Hos RetNemt Måltidskasser får du mad leveret direkte til din dør inden kl. 17. Er du ikke hjemme, så stiller vi det foran døren eller et andet sted, som du har ønsket.

Råvarerne bliver leveret i en kølekasse, så det nemt kan holde sig koldt og frisk helt indtil kl. 21 samme dag. Vi har specialiseret os i at sammensætte 14 nye og forskellige valgmuligheder hver uge, der henvender sig til forskellige behov og ønsker. Vælg fx imellem både udenlandsk mad, fedtfattig mad, mad med fisk, børnevenlig mad, grønne retter og meget andet.

Madlevering til døren

Måske er du endnu ikke helt med på, hvad det indebærer at være abonnent her hos os. Hele konceptet med at få mad leveret til døren er for mange danskere stadig et nyt begreb, dog er det meget enkelt og let tilgængeligt. Vi er til for dig, der gerne vil have lidt mere tid på hånden i hverdagene, blandt andet ved ikke at skulle bruge særlig lang tid på madlavningen. Har du børn, så vil du sikkert gerne kunne tilbyde dem sund og næringsrig mad hver dag, men hvis overskuddet ikke altid er til det, så kan du med stor fordel bestille mad hjem her fra os. Så får dit barn sund og lækker mad, og du slipper for at bruge tid på både at lave indkøbsliste, handle ind og lave maden. I sidste ende vil dette give dig mere overskud som forælder, og samtidig får du mere kvalitetstid med dit barn, fordi du ikke skal bruge timevis på madlavning. Vores måltidskasser bliver leveret med alle de nødvendige råvarer til de retter, du skal lave. Du får desuden en nøje udført opskrift med, som er nem og enkelt at følge, og som lader dig bikse lækkert mad sammen på kun 30 minutter.

Levering af mad med mange fordele

Med aftensmad til døren får du nem aftensmad med en lang række fordele. Du tænker måske, at det naturligvis er en dyrere løsning at få maden leveret, frem for selv at købe den i supermarkedet, men det er faktisk ikke tilfældet. I virkeligheden kan det være, at du sparer penge ved at vælge at få mad fra os. For når du ikke længere skal handle på samme måde som før, så undgår du også de mange impulskøb, som man ofte har tendens til. Det kan samtidig betyde en lidt sundere hverdag, da det tit er chokolade og andre søde sager, der unødigt ryger i indkøbskurven.

Har du desuden overvejet, at mad leveret fra os, kan være med til at udvide din horisont i køkkenet? Hvis du ikke før har været den store madlavningsentusiast, så kommer du nu til at stifte bekendtskab med mange forskellige råvarer og måder at tilberede dem på. Du får måske prøvet nogle eksotiske retter af, der giver dig mod på meget mere - og har du børn, er det en oplagt måde at præsentere dem for en bred palette af smagsoplevelser og på samme måde undgå at få kræsne børn. Desuden sikrer du, at I alle får en god varieret kost, hvilket også ind imellem kan være svær selv at tænke sig til i en travl hverdag, hvor det ofte bliver de samme 5 retter, der bliver serveret.

Meget mindre madspild

En anden og meget relevant måde, hvorpå du yderligere sparer penge, når du vælger en løsning her fra os, er via mindre madspild. Med vores pakker leverer vi nemlig kun lige præcis de råvarer, du skal bruge til at lave retterne, og derved går der kun noget til spilde, hvis du ikke får spist det hele op. Når du handler i supermarkederne, så er du ofte nødt til at købe bundter af ting, fx et bundt porrer, men det er i de færreste tilfælde, at man rent faktisk får dem alle sammen brugt. Med mad til døren slipper du altså for at bruge penge på råvarer, du ikke får spist, du slipper for at smide god mad ud, og samtidig bidrager du til mere bæredygtighed.

Se frem til lækre, populære retter

Med en valgfri måltidskasse her fra siden er du sikret gode råvarer, og mange af dem er økologiske. Vi har fundet ud af, at vores kunder er vilde med rigtig mange af vores retter, heriblandt kan nævnes grillet burger med hummus, pizza parma og kalkunspyd med tandoori, som blot er en brøkdel af vores mere end 800 forskellige retter. Er du vild med klassisk, dansk mad, så er der ingen grund til bekymring. Vi tilbyder nemlig også både frikadeller, dansk bøf, koteletter og meget andet i udvalget. Retterne er nøje sammensat og kreeret af nogle af Danmarks dygtigste madspecialister, og netop dette er din garanti for, at de forskellige retter lever op til temaet om fx eksotisk mad eller fedtfattigt mad.

Hos os ér alting ret nemt

Når du vælger en af vores muligheder her fra siden, så får du spandevis af fordele kastet efter dig samtidig. Her kan fx nævnes, at du får gratis udbringning, hvis du bestiller for mere end 650 kr. Yderligere er et medlemskab hos os helt og aldeles uforpligtende, hvilket betyder, at du altid kan melde dig fra, hvis du i en periode ikke ønsker at modtage mad fra os. Vores kundeserviceafdeling sidder klar helt til klokken 18 hver dag, hvis du skulle have spørgsmål til din levering eller ordre. Hver uge modtager du en mail med næste uges retter, og du kan nemt ændre disse helt indtil 1-3 dage før levering.