Missing alt

Måltidskasser
efter dit valg


, spar op til kr.

Bestil måltidskasse

Sådan fungerer det

✔️ Nem aftensmad leveret til døren
✔️ Altid 60 forskellige retter hver uge
✔️ Mindre madspild, mere madglæde

Vælg frit mellem 60 forskellige retter hver uge

Indiske delikatesser på menuen

I de kommende uger kan du nyde godt af Indiens absolut lækreste madtraditioner. Vores dygtige kokke har sammensat fem lækre indiske retter, så du kan forkæle dig selv og familien med en eventyrlig smagsrejse til Indiens livlige gader, der byder på masser af gode smagsoplevelser og madglæde.

Læs mere
Kvalitetsråvarer

Altid gode og friske råvarer fra vores nøje udvalgte danske leverandører.

Frugt og grønt

Masser af frisk frugt og grønt hver uge

Mere variation

60 spændende opskrifter hver uge
og et opskriftsunivers med 800+ opskrifter.

Missing alt

Måltidskasser leveret direkte til døren

Den mest fleksible måltidskasse.
Pris fra 48 kr. pr. portion.

Ofte stillede spørgsmål om vores måltidskasser

Læs mere om levering og betaling.

rabat

Meld dig til lige nu og få leveret måltidskasser med rabat.

Du vælger selv hvilke og hvor mange retter og sparer op til kr.

Det gode tilbud gælder kun én gang pr. husstand og ikke i sammenhæng med andre rabatter.

Du skal selv melde dig fra igen, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Måltidskasser  noget for enhver smag

En måltidskasse er den perfekte løsning til dig, der ikke selv har lyst eller tid til at finde på eller lave maden hver dag.

Hvis du arbejder fuldtid og måske også har et par børn, der skal hentes og bringes, madpakker der skal smøres, tøj der skal vaskes og så videre, så er det nemlig begrænset, hvor meget tid, der er tilbage sidst på dagen til også at skulle stå for madlavningen. Med smarte måltidskasser leveret til døren slipper du for bekymringerne omkring, hvad aftensmaden skal bestå af, og du slipper samtidig for at bruge tid på at lave indkøbslister og handle. Med en måltidskasse fra os får du sund og nærende mad leveret lige til døren, og det eneste du skal gøre er at sætte 30 minutter af til tilberedningen, og så er der mad til hele familien – nemt og hurtigt.

Måltidskasser leveret til døren

Hos RetNemt Måltidskasser leverer vi dine måltidskasser direkte til døren. Her på siden kan du finde vores mange forskellige måltidskasser, der tilfredsstiller forskellige behov.

Familie – Er der børn i hustanden, og er de og resten af familien vilde med klassiske retter, er denne ret helt sikkert noget for jer. Her støder I nemlig på alle de retter, I kender i forvejen. Det gælder fx frikadeller, lasagne, pizza og mange andre spændende ting. Maden er børnevenlig både at spise og at lave, så tag endelig børnene med i køkkenet her. Se vores måltidskasse for familier.

Hurtig – Disse retter er for dig, der måske har nogle lange dage på job, og som også har travlt om aftenen. Du får aftensmad, der kan være klar på kun 15-20 minutter. Det er lidt ligesom, hvis du har rester liggende fra dagen inden. Vi har nemlig sørget for at mixe salaten for dig, lavet sovsen og endda forstegt kødet. Så bliver det altså ikke meget nemmere. Se vores nemme og hurtige måltidskasse.

Flexitar – De kloge siger, at man skal spise fisk mindst et par gange om ugen, og gerne fed fisk som laks og makrel. Du får du lækre retter med fisk leveret direkte til din dør, og dermed bliver det nemt for dig at overholde 'reglerne' omkring indtag af fisk. Her kan du roligt regne med frisk fisk af god kvalitet. Se vores flexitatiske måltidskasse med fisk.

Vegetar – Ønsker I en kødfri dag finder I her mættende og smagfulde vegetarretter med masser af grønt. Også god til flexitarer. Se vores vegetariske måltidskasse.

Levering af måltidskasser

I vores måltidskasser kan du se frem til at modtage alle de friske råvarer og tilhørende ingredienser du har brug for, for at tilberede retten. Måske begynder du nu at bekymre dig om, hvorvidt du har mulighed for at være hjemme, når dine råvarer bliver leveret. Men det er der slet ingen grund til. Vores måltidskasser bliver nemlig leveret i papkasser med is i, så de sagtens kan holde sig kolde og friske, til du kommer hjem – og det er en garanti. Derudover garanterer vi også, at maden kan holde sig frisk i yderligere op til 2-5 dage, afhængigt af, om du fx har bestilt fisk, kød eller vegetarisk.

Vi leverer måltidskasser til hele landet, undtagen ikke-brofaste øer, og her kan du se, hvornår vi leverer kasserne i netop dit område.

De bedste måltidskasser til 2 personer

Hos RetNemt tilbyder vi desværre ikke måltidskasser til kun 1 person. Dog kan du sagtens vælge at få en måltidskasse leveret til 2 personer, og så eventuelt dele maden ud på flere dage, end hvad der egentlig er foreskrevet. Faktisk er det helt op til dig, hvordan du vælger at håndtere kasserne. På samme måde kan du købe mad til flere personer, end hvad I egentlig er i husstanden, hvis du ved, at I spiser mere end gennemsnittet. Hos RetNemt har vi de bedste måltidskasser, og derfor synes vi selvfølgelig, at du skal vælge at bestille her fra os. Se vores måltidskasser til 2 personer.

Hvilke typer af måltidskasser tilbyder RetNemt?

Vegetarisk måltidskasse

Måltidskasser med fisk

Måltidskasser til børn

Sunde måltidskasser

Måltidskasser med kød

Måltidskasser til 2 personer

Måltidskasser til familier

Nemme måltidskasser