Bulgur bowl med kylling, srirachamayo og syltet fennikel
20-30
Budget
2 dages holdbarhed

Bulgur bowl med kylling, srirachamayo og syltet fennikel

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Fennikel
½ stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
2 spsk
Gulerod
1 stk
Rødløg
1 stk
Hakket kylling
300 g
Sojasauce (Soja)
1 spsk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Srirachasauce
1 pakke
Lime
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 576 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bulgur: Kog bulgur i 2½ dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Syltet fennikel: Skær fennikel i mindre tern. Kom hvidvinseddike, lidt salt, 2 spsk vand og 2 spsk sukker i en gryde. Kog det op, tilsæt fennikel og rør rundt. Sæt til side og lad det trække til resten er færdig.    
  3. Grøntsager: Skræl gulerod og skær i stave. Pil rødløg og skær i både. Varm en stegepande op med lidt olie og steg grøntsagerne 2-3 min. Riv imens limeskal på et rivejern. Krydr med salt, peber og limeskal efter smag. Kom det over på en tallerken. Skær resten af limen i både. Gem panden til kødet.  
  4. Kylling: Varm lidt mere olie op på stegepanden. Steg kødet ved høj varme 3-4 min. mens du deler det fra hinanden med grydeskeen. Kom soja på og kog det ind.
  5. Srirachamayo: Rør sriracha og mayonnaise sammen i en lille skål.
  6. Anret: Fordel bulgur i portionsskåle og kom kylling, syltet fennikel og grøntsager rundt om. Top med srirachamayo og servér med limebåde til.