20-30
Vegetar
5 dages holdbarhed
Butter chickpeas med ris og grønt
Fyldig karry med kikærter, søde kartofler, peberfrugt og blomkål. Toppet med koriander og serveret med mangochutney.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Mandler,
- laktose,
- mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
Det skal du bruge
Basmatiris
135 g
Sød kartoffel
1 stk
Rød peber
1 stk
Blomkål
1 stykke
Kikærter
½ dåse
Butter chicken sauce (Mælk, Mandler, Laktose)
1 pose
Koriander, frisk
½ pakke
Mangochutney, stærk
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 643 kcal
- Fedt 9 g
- Kulhydrater 118 g
- Protein 23 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Grønt: Skræl søde kartofler og rens peberfrugt. Skær begge i små tern 1x1 cm. Skær blomkålen i buketter TIP: Brug gerne stokken på blomkålen.
- Varm en høj stegepande/wok op med lidt olie. Steg alle grøntsagerne 4-5 min. ved middelhøj varme. Hæld imens væden fra kikærterne. Kom 2 spsk vand på panden og kog 1 min. Tilsæt butter chicken sauce og kikærter og lad det simre under låg ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
- Hak koriander og drys over retten. Servér med ris og mangochutney til.