Dahl med brød og yoghurt
20-30
Vegetar
5 dages holdbarhed

Dahl med brød og yoghurt

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
15 g
Garam masala
1 tsk
Gurkemeje
¾ tsk
Chiliflager
½ tsk
Spidskommen
½ tsk
Tomatpuré
1 spsk
Røde linser
1½ dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Koriander
1 drys
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 595 kcal
  • Fedt 7 g
  • Kulhydrater 102 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl og riv ingefær.
  2. Varm lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg ved svag varme til de er klare. Tilsæt ingefær, garam masala, gurkemeje, chili, spidskommen og rør godt rundt. Tilsæt tomatpuré, linser, bouillon og 3 dl vand. Bring det i kog og lad det koge under låg 15-20 min. Rør jævnlig og tilsæt evt. mere vand, hvis det koger for meget ind. Smag til med salt og peber.
  3. Varm pitabrød på en brødrister. Skyl og hak koriander groft.
  4. Servér dahl med yoghurt og lunt pitabrød.