Texmex fajitas med kylling
20-30
4 dages holdbarhed

Texmex fajitas med kylling

Fajita'en blev opfundet i 1950'erne i Texas af Mexikanske cowboys. Strimlet kød – her kylling - steges med peberfugt og løg i en spicy sauce og spises som fyld i en tortilla med salat og creme frisk.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Rød peber
1 stk
Rødløg
½ stk
Kyllingebryst
2 stk
Mexico mix-krydderi (Selleri)
3 tsk
Hakkede tomater
½ dåse
Fuldkornstortilla (Gluten, Hvede)
4 stk
Hjertesalat
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 725 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også lune tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Skyl og rens peberfrugt og skær i tynde strimler på ca. ½ cm. Pil løg, halvér på langs og skær i tynde både. Skær kyllingen i tynde strimler.
  3. Varm olie i en sautérpande eller wok og tilsæt kød, grøntsager og Mexico-krydderi. Sautér det hele i ca. 4 min. Tilsæt hakkede tomater, smag til med salt og peber og bring i kog. Lad det simre under låg i ca. 8 min.
  4. Pak tortillas ind i alufolie og varm i ca. 8 min. i ovnen TIP: Du kan i stedet varme dem i microovnen uden alufolie 20 sek. pr. stk lige inden servering.
  5. Skyl salaten og skær den i strimler. Fordel salat, kødblanding og creme fraiche på tortillaerne. Rul hver tortilla sammen og servér.