Kyllingeschnitzel med kartoffelsalat
30-40
4 dages holdbarhed

Kyllingeschnitzel med kartoffelsalat

Kartoffelsalat med fennikel, æble og dressing.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Æble
½ stk
Fennikel
½ stk
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Bredbladet persille
½ pakke
Kyllingebryst
280 g
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Rasp (Hvede)
1 pose
Citron
½ stk
Rucola salat
50 g
Creme fraiche dressing (Mælk, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 590 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Skyl persillen og hak den fint. Skær fennikel og æble i små tern og sæt dem til side. 
  2. Kyllingeschnitzel: Del kyllingen på langs, så du får to store flader. Bank dem tynde med en kødhammer eller kasserolle og krydr med salt og peber. Hæld æg i en dyb tallerken. Kom rasp og ½ dl mel i hver sit fad. Vend først kyllingen i mel og ryst dem lidt, derefter i æg og til sidst rasp. Klap dem let, så det løse ryger af. Varm en stegepande op med lidt olie og steg schnitzlerne i 3-4 min. på hver side til de er gyldne og sprøde.
  3. Kartoffelsalat: Skyl kartoflerne i koldt vand et par min. Del dem i halve. Vend dem med æbleeddike, 1 spsk olivenolie, fennikel, æble og persille. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør rucola. Skær citronen i både. Servér schnitzlerne med kartoffelsalat, rucola, citronbåde og creme fraiche dressing.