15-20
4 dages holdbarhed
Chili/cheddar bagel med kylling og ananas-coleslaw
Serveret med kål/ananas slaw og ovnbagte kartofler
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- mælk,
- selleri,
- sennep,
- byg,
- hvede,
- rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Kartofler
400 g
Urte kryddermix
½ pakke
Pulled chicken (Selleri, Sennep)
275 ca-g
Ananas i tern
70 g
Coleslaw-blanding
75 g
Karry
1 tsk
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
½ dl
Chili/cheddar-bagel (Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Salatblanding
50 g
Ketchup
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 886 kcal
- Fedt 23 g
- Kulhydrater 121 g
- Protein 49 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
- Kartofler: Del kartoflerne i halve og vend dem med olie, urte kryddermix, salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. til det er møre og sprøde. Vend i dem undervejs.
- Kylling: Varm kyllingen i en gryde eller kom den i et fad og varm den 10 min i ovnen.
- Ananas-coleslaw: Dræn ananasen og bland med kålen i en skål. Tilsæt karry og yoghurt. Smag til med salt og peber.
- Del brødene og varm dem i ovnen ca. 2-3 min.
- Kom coleslaw på begge dele af bagelen. Top med salat på underdelen og kylling på overdelen og læg sammen. Servér de ovnbagte kartofler med ketchup til.