Gratineret kylling i fad med gnocchi
25
4 dages holdbarhed

Gratineret kylling i fad med gnocchi

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Babyspinat
75 g
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Herbes de Provence
1 tsk
Hakkede tomater
400 g
Kyllingebryst
280 g
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
2 dl
Rasp (Gluten, Hvede)
4 spsk
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
250 g
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 582 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 71 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Varm en stegepande op med lidt olie. Skyl spinat og steg den til den falder lidt sammen. Fordel den i et smurt ovnfast fad. Gem panden til tomatsauce.
  3. Tomatsauce: Pil og hak løg og hvidløg. Steg begge dele i lidt olie uden det tager farve. Tilsæt krydderi og tilsæt hakkede tomater og lad det koge igennem. Hæld tomatsaucen over spinaten. 
  4. Gratineret kylling: Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber. Fordel mornaysauce over kyllingen og drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i en varm ovn og bag ca. 20 min.
  5. Gnocchi: Rist imens gnocchi på en varm pande i lidt olie ca. 10-12 min. så de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persillen groft.
  6. Pynt fadet med hakket persille og servér med stegte gnocchi.