Juicy hvidløgsbagt svinemørbrad
35-40
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Juicy hvidløgsbagt svinemørbrad

Ved denne tilberedning holdes alt saft og kraft i kødet. Serveret med bagte rødder og fuldkornsris giver det et lækkert mætende måltid.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
200 g
Svinemørbrad
300 g
Herbes de Provence
1 tsk
Solo hvidløg
½ stk
Pastinak/persillerod
200 g
Gulerod
200 g
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 705 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft). Pil og pres hvidløg.
  2. Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  3. Mørbrad: Fjern sølvsenen. Varm lidt olie op på en pande ved høj varme og brun mørbraden af på alle sider. Læg den over på et stykke stanniol og hæld stegeskyen over. Krydr med Herbs de Provence, hvidløg, salt, peber og fordel 1 spsk smør over. Luk stanniolen og læg pakken i ovnen og bag i 15 min.
  4. Rodfrugter: Skræl rodfrugterne og skær dem i stave. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie og salt. Bag dem i ovnen i 10-15 min.
  5. Skyl og hak persille groft.
  6. Tag mørbraden ud af ovnen og lad dem trække 5 min. inden den skæres i skiver. Hæld stegeskyen over risen og bland med persille.
  7. Servér mørbradskiver med ris og bagte rødder.