Spansk tortilla med squash
35-45
Budget
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Spansk tortilla med squash

Traditionel spansk kartoffel-æggekage med rødløg og squash. Serveres her med tomatsalsa og brød.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Sukker
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
1 stk
Squash
½ stk
Rødløg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Oregano
½ pose
Rød chili
¼ stk
Æg (Æg)
4 stk
Tomat
2 stk
Røget paprika
½ tsk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 670 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Klargøring: Skræl og skær kartofler i små tern. Skyl squash og riv groft. Pil og hak løg og hvidløg. Hak chili fint.
  3. Tortilla: Steg kartofler i lidt olie på en pande ved medium varme i ca. 10 min. Tilsæt halvdelen af løg og hvidløg og steg videre et par min. Tilsæt squash og steg i ca. 5 min. Slå æg ud i en skål og pisk dem sammen med lidt salt og peber. Hæld æggemassen på panden, rør rundt og sæt panden i ovnen i 10-15 min. til den er gennembagt.
  4. Salsa: Skyl og skær tomater i tern. Bland med resten af løg og hvidløg, paprika, chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), ½ tsk sukker samt ½ spsk olivenolie.
  5. Varm brødet med i ovnen de sidste 5 min.
  6. Drys oregano over den spanske tortilla og servér sammen med tomatsalsa og lunt brød.