Taquitos med pulled pork
20-30
4 dages holdbarhed

Taquitos med pulled pork

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Pulled pork (Selleri, Sennep)
300 ca-g
Avocado
1 stk
Lime
½+½ stk
Mexico mix-krydderi (Svovldioxid)
½+1 tsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
⅓+⅔ dl
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 685 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 57 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Pulled pork: Kom kødet med væde/fond i en gryde. Varm kødet godt igennem under låg ved middel varme i ca. 5 min.
  3. Guacamole: Del avocado, fjern stenen og tag kødet ud af skallen med en ske. Blend avocado med saft fra ½ lime, ½ tsk mexicokrydderi og ⅓ dl creme fraiche med en stavblender. Smag til med salt og peber.
  4. Salsa: Skyl og skær tomat i tern. Pil og hak rødløg. Kom det i en skål og vend med lidt olivenolie og limesaft. Smag til med salt og peber.
  5. Taquitos: Træk kødet fra hinanden med 2 gafler. Sæt det over igen uden låg, tilsæt mexicomix og lad det koge til det meste af fonden er kogt ind. Fordel kødet i tortillasene og rul dem stramt sammen. Læg tortillasene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 10 min.
  6. Servér taquitos med tomatsalsa, creme fraiche og guacamole.