Løgtærte med grønkål
30-40
Vegetar
3 dages holdbarhed

Løgtærte med grønkål

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør

Det skal du bruge

Tærtedej grov (Gluten, Hvede)
275 g
Hvidløg
1 fed
Løg
1 stk
Rødløg
1 stk
Snittet grønkål
150 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
3 pakke
Æg (Æg)
2 stk
Letmælk (Mælk, Laktose)
2½ dl
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1042 kcal
  • Fedt 65 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Rul tærtedejen ud og kom den i en smurt tærteform på ca. 20-24 cm.
  2. Tærtefyld: Pil hvidløg og hak det fint. Pil begge slags løg, del dem i halve og skær i tynde skiver. Skyl grønkål. Steg hvidløg og alle løg i lidt smør eller olie ved medium varme til løgene bliver bløde uden det tager farve. Tilsæt grønkål og steg videre til kålen falder lidt sammen.
  3. Æggemasse: Riv Tanelli osten groft. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt begge slags ost samt lidt salt og peber.
  4. Løgtærte: Fordel fyldet på tærtedejen og hæld æggemassen over. Bag tærten i 30 min. Stik i den med en kødnål eller spids kniv og tjek om den er gennembagt. Servér tærten rygende varm.