Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- selleri,
- sennep,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Sukker
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Gulerod
250 g
Løg
½ stk
Rød peber
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Solo hvidløg
½ stk
Tomatpuré
1½ spsk
Rødvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Estragon
1 drys
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 688 kcal
- Fedt 22 g
- Kulhydrater 76 g
- Protein 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog bulgur i 3½ dl vand med lidt salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad dem trække mens du laver resten af retten.
- Skræl gulerødderne og skær 1 af dem i tern. Riv resten groft og læg dem i en skål. Skræl løg og hak det fint. Grøn peberfrugt ordnes og skæres i tern.
- Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg oksekødet i ca. 5 min. Tilsæt løg, gulerodstern, grøn peber og presset hvidløg. Steg videre i 2 min.
- Tilføj tomatpuré og rødvinseddike og kom 1½ dl vand i lidt ad gangen. Tilsæt fløde, bouillon, ½ tsk sukker, hakket estragon, salt og peber. Kog i ca. 5 min. og smag til sidst til med sennep.
- Servér gryderetten med bulgur og revede gulerødder.