Krydret gris a la brændende kærlighed
25
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Krydret gris a la brændende kærlighed

En sundere udgave af brændende kærlighed med magre, krydrede skinkestrimler, der lynsteges. De serveres med en dejlig kartoffel-rodfrugtmos og et drys persille.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
3 stk
Pastinak/persillerod
300 g
Græsk krydderiblanding
2 tsk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Kruspersille
1 drys
Rødbeder i tern
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 674 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca 15 min uden salt.
  2. Hæld krydderiblanding i en frostpose, kom kødet i og fordel krydderierne godt på kødet ved at ælte det lidt.
  3. Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet ved høj varme og vend ofte i det, så det får farve på alle sider. Sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
  4. Hæld vandet fra rodfrugterne, men gem ½ dl. Mos med et piskeris, tilsæt kogevandet, 1 tsk smør og smag til med salt og peber.
  5. Servér mosen toppet med krydret kød og persilledrys og rødbeder