Lynstegt svinekød i østerssauce med sprøde grøntsager
30
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Lynstegt svinekød i østerssauce med sprøde grøntsager

Masser af friske og sprøde grøntsager, der lynsteges sammen med strimler af skinkekød og vendes med en lækker sauce. Serveres med grove nudler.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • bløddyr,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Porre
½ stk
Markchampignon
100 g
Spidskål
¼ stk
Gulerod
200 g
Østerssauce (Gluten, Soja, Bløddyr, Hvede)
1 dl
Sambal oelek
½ tsk
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
150 g
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Lime
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 579 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skær porre i 1 cm skiver, skyl dem i koldt vand og dryp af. Rens champignon og skær i skiver. Skyl spidskål og skær i grove strimler. Skræl gulerødder og skær dem i stave.
  2. Knæk den nederste hårde ende af aspargesene og skær dem i 5 cm lange stykker på skrå.
  3. Rør østerssauce, sambal oelek, ½ dl vand og ½ spsk sukker sammen i en skål.
  4. Kog nudler efter anvisning på emballagen ca. 5 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  5. Varm en wok eller dyb pande med olie op til høj varme og lynsteg svinekødet til det får lidt stegeskorpe. Tilsæt alle grøntsagerne og steg videre i 2-3 min. Hæld saucen i panden og vend det hele godt sammen ca. 1 min. Smag til med 1 spsk limesaft, salt og peber.
  6. Bland nudlerne i lige inden servering eller servér dem til.