Tigerrejer med paprikakartofler og aiolidressing
30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Tigerrejer med paprikakartofler og aiolidressing

Tigerrejer med chili, hvidløg, citron og persille, kartofler bagt i ovnen med sød paprika og peberfrugt og en lækker hjemmelavet aioli dressing. Bemærk rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • krebsdyr,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt

Gambas med paprikakartofler

Snackpeber rød
1 stk
Kartofler
400 g
Paprika
2 tsk
Æg (Æg)
2 stk
Solo hvidløg
½ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Bredbladet persille
1 drys
Rød chili
½ stk
Cherrytomater
75 g
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 433 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 43 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. Opbevar ved 2 grader.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl peberfrugt, halvér og skær i strimler. Bland peberfrugt, kartofler, olie, paprika og salt og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt i ovnen og bag i ca. 25 min.
  2. Sæt æg over i koldt vand og bring i kog. Kog i ca. 7-8 min.
  3. Aioli dressing: Pil hvidløg og pres ¼ (gem resten du skal bruge det senere). Bland med creme frisk og lad trække til resten af retten er færdig.
  4. Skyl persille, chili og tomater. Hak persille groft. Halvér tomaterne. Skær chili i mindre tern TIP: Fjern frø og frøvægge, hvis du vil have retten mindre stærk.
  5. Varm olie op på en pande. Steg rejerne ved høj varme med ¼ presset hvidløg og chili i 1-2 min. Læg rejerne over i en skål, bland med fintrevet skal af ½ citron og halvdelen af persillen (gem resten til kartoflerne). Skær citronen i både.
  6. Bland de bagte kartofler med resten af persillen og tomaterne. Pil æg, skær i både og fordel over kartoflerne. Servér rejerne med bagte kartofler, aiolidressing og citronbåde.