Cremet safranpasta med grillost, fennikel og forårsløg
20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Cremet safranpasta med grillost, fennikel og forårsløg

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Mel
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Skalotteløg
½ stk
Chiliflager
¼ tsk
Safran
1/10 g
Solo hvidløg
¼ stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 tsk
Fløde (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Forårsløg
2 stk
Fennikel
½ stk
Grill-ost (Mælk, Laktose)
125 g
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
200 g
Rucola salat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 775 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 71 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Safransauce: Hak løget fint. Kom lidt smør i en lille gryde og steg løg uden det tager farve. Tilsæt safran, presset hvidløg og chili TIP: Du kan selv justere på mængden af chili, hvis du ønsker at den ikke er så stærk. Steg videre ca. 1 min. Tilsæt 1 tsk mel og rør rundt. Tilsæt hvidvinseddike og fløde lidt ad gangen og smuldr grøntsagsbouillon i. Lad det småkoge i 3 min.
  2. Grøntsagssauté: Skær forårsløg i 3 cm lange stykker, snit fennikel og skær grillosten i tern. Kom lidt smør på en pande og steg osten, så den får lidt farve. Tilsæt fennikel og forårsløg og steg i 3 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pasta i letsaltet vand i 3-4 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra pastaen, men gem lidt til saucen.
  4. Bland pastaen med safransaucen. Spæd til med lidt pastavand, hvis saucen er for tyk.
  5. Servér med grøntsagssauté og rucola på toppen.