Pasta bolognese med sommergrønt
20-30
5 dages holdbarhed

Pasta bolognese med sommergrønt

Bolognese med et sommer twist, masser af fennikel, bladselleri, kapers, cherrytomater og forårsløg.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Fennikel
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Cherrytomater
1 dåse
Oregano
1½ tsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
¼ pose
Kapers
½ glas
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Forårsløg
1 bundt
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 756 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 92 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
  2. Bolognese: Pil og hak løg fint. Pres hvidløg. Skær bladselleri i små tern. Skær fennikel i tynde skiver. Varm en gryde med lidt olivenolie. Steg det hele let mørt i 5 min. Kom kødet ved og steg i et par min. og rør undervejs. Kom tomaterne i og mos dem med grydeskeen. Tilsæt oregano, bouillon og kapers. Smag til med salt og peber. Lad det simre under låg i 10-12 min.
  3. Pasta: Kom pastaen i det kogende vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  4. Skyl og skær forårsløg i tynde skiver. Skær eller riv basilikum groft.
  5. Anret: Bland forårsløg og basilikum i kødsovsen. Vend det hele med pastaen og servér.