Koldrøget laks med citronbagt blomkål og bulgursalat
20-30
5 dages holdbarhed

Koldrøget laks med citronbagt blomkål og bulgursalat

Fyldig salat med bulgur, røget laks og citronstegt blomkål serveret med en dejlig cremet dressing, det smager skønt og mætter godt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Blomkål
1 stykke
Citron
½ stk
Squash
½ stk
Rødløg
1 stk
Timian
1 pose
Hvidløg
1 fed
Røget laks (har været frosset) (Fisk)
200 g
Dild, frisk
½ pakke
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 745 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
  2. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  3. Citronbagt blomkål: Skyl blomkål og skær i små buketter. Kom dem i et ovnfast fad, vend med lidt olievenolie og riv citronskal over. Bag i oven ca. 12 min. til de er gyldne. Drys med en smule salt.
  4. Grønt: Skyl squash og pil rødløg. Skær squash i grove tern og rødløg i tynde både og læg i et ovnfast fad. Bland godt med olivenolie, timian, salt og peber. Sæt fadet øverst i ovnen i 10 min. eller til grøntsagerne har taget farve.
  5. Bulgursalat: Pil og pres hvidløg. Kom bulgur i en skål og bland med 1 spsk olivenolie, citronsaft, hvidløg og de ovnstegte grøntsager. Pluk laksen og bland den let med salaten.
  6. Anret: Hak dild groft og bland med creme fraiche til en dressing. Smag til med salt og peber. Servér til lakse/bulgursalat og citronbagt blomkål.