Koldrøget laks med citronstegt blomkål og bulgursalat
20-30
5 dages holdbarhed

Koldrøget laks med citronstegt blomkål og bulgursalat

Fyldig salat med bulgur, røget laks og citronstegt blomkål serveret med en dejlig cremet dressing, det smager skønt og mætter godt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Blomkål
1 stykke
Squash
½ stk
Rødløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Timian
1 pose
Citron
½ stk
Røget laks (har været frosset) (Fisk)
200 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Dild, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 748 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
  2. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  3. Skyl blomkål og squash, pil rødløg og hvidløg. Skær blomkål i små buketter, squash i grove tern og rødløg i tynde både.
  4. Læg squash og løg i et ovnfast fad. Bland godt med olivenolie, timian, salt og peber. Sæt fadet øverst i ovnen i 12 min. eller til grøntsagerne har taget farve.
  5. Steg blomkål i lidt olivenolie på en varm pande i 3-4 min. Riv citronskal over, drys med en smule salt og tag af varmen.
  6. Læg bulguren i en skål. Bland med 1 spsk olivenolie, citronsaft, presset hvidløg og de ovnstegte grøntsager. Pluk laksen og bland den let med salaten.
  7. Bland dressing af creme fraiche og dild og smag til med salt og peber. Servér til salat og blomkål.