Tortillas med oksekød, salsa og ristede majs
15-20
4 dages holdbarhed

Tortillas med oksekød, salsa og ristede majs

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Majskerner
140 g
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi
1 pose
Cherrytomater
125 g
Rødløg
½ stk
Æble
1 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Tomatsalsa
1 pakke
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 748 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Hæld væden fra majsen i en sigte. Varm en stegepande op og steg majsen i ca. 2 min. til de har fået lidt farve. Kom dem i en skål og sæt til side.
  2. Varm panden op igen med lidt olie. Steg oksekødet i ca. 5 min. ved høj varme. Tilsæt mexi-krydderi og ½ dl vand og rør det godt rundt. Kog videre i ca. 2 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  3. Skær tomaterne i halve. Hak rødløg fint. Skær æble i tern. Skyl salaten. Læg det hele på et fad.
  4. Varm tortilla på en varm pande i 30 sek. TIP: De kan også varmes i ovn eller mikroovn. Fyld tortilla med kød, grønt, ristet majs og top med tomatsalsa og yoghurt.