Fransk oksegryde med estragon og bulgur
20-30
5 dages holdbarhed

Fransk oksegryde med estragon og bulgur

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Gulerod
3 stk
Løg
½ stk
Grøn peber
1 stk
Estragon, frisk
½ pakke
Hakket oksekød
300 g
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
¾ pakke
Rødvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Piskefløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Oksebouillon
½ pose
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 697 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bulgur: Kog bulgur som anvist på posen.
  2. Grønt: Skræl gulerødder og skær halvdelen i tern. Riv resten groft og læg dem i en skål. Pil løg og hak det fint. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tern. Skyl og hak estragon.
  3. Oksegryde: Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg oksekødet i ca. 5 min. Tilsæt løg, gulerodstern og peberfrugt og pres hvidløg i. Steg videre i 2 min.
  4. Oksegryde - fortsat: Tilføj tomatpuré og eddike og kom 1½ dl vand i lidt ad gangen. Tilsæt estragon, fløde, bouillon, ½ tsk sukker, salt og peber. Kog i ca. 5 min. og smag til sidst til med sennep.
  5. Servér gryderetten med bulgur og revet gulerod.