Rødbedebøf med kartoffelpuré og pæresalat
30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Rødbedebøf med kartoffelpuré og pæresalat

Ingredienser

Allergener
  • Valnødder,
  • laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Smør

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Rødbede
3 stk
Hvidløg
1 fed
Rasp (Hvede)
1 pose
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Pære
1 stk
Skalotteløg
½ stk
Salatmix Toscana
75 g
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ tsk
Blåskimmelost (Mælk, Laktose)
75 g
Valnøddebrud (Nødder, Valnødder)
1 pose
Letmælk (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 876 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 123 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl kartofler og kog dem møre i usaltet vand.
  2. Rødbedebøf: Skræl og riv rødbederne groft. Varm lidt olivenolie og steg de revne rødbeder sammen med presset hvidløg, salt og peber ved middelvarme i ca. 5 min. Lad det køle lidt af og bland med ½ dl mel, rasp og æg (Gem panden til senere).
  3. Pæresalat: Skær pære i både, skær løg i tynde skiver. Kom det i en skål og bland med salat, ½ tsk olivenolie, hvidvinseddike og salt. Smulder blåskimmelost og valnødder over.
  4. Form 2 bøffer pr. person af rødbedefarsen. Kom lidt olivenolie på en pande og steg bøfferne ca. 2 min. på hver side. 
  5. Kartoffelpure: Varm mælk og ½ spsk smør i en lille kasserolle. Hæld vandet fra de kogte kartofler og mos dem med et piskeris eller en håndmixer. TIP: Pisk ikke for længe, da mosen da bliver "lang". Bland mælke/smør-blandingen i og smag til med salt og peber.
  6. Servér rødbedebøffer med kartoffelpure og pæresalat.