25-35
3 dages holdbarhed
Sprød fisk med grovfritter
Sprød fisk med hjemmelavede fritter og en gang remoulade – det er sundere end det lyder, og en absolut nem udgave af denne klassiker. En rigtig god familieret.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Æg,
- gluten,
- fisk,
- sennep,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Bagekartoffel
2 stk
Rasp (Gluten, Hvede)
1 dl
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Gulerod
2 stk
Broccoli
1 stk
Citron
½ stk
Remoulade (Æg, Sennep)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 692 kcal
- Fedt 19 g
- Kulhydrater 90 g
- Protein 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
- Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
- Grovfritter: Skær kartoflerne på langs i store fritter. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade og bag i ovnen 20-25 min.
- Panering: Bland rasp med salt og peber på en tallerken. Hæld æg på en anden tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp.
- Grøntsager: Skræl gulerødder og skær i stave. Skyl broccoli og del i buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Kom gulerødderne i det kogende vand og kog ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
- Sprød fisk: Varm en stegepande op med lidt olie. Steg fisken 2-4 min. på hver side. til de føles faste i kødet.
- Skær citronen i både. Servér den sprøde fisk med grovfritter, grøntsager, citron og remoulade.