Quick Chili con carne med ris
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Quick Chili con carne med ris

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. En klassisk og godt krydret chili con carne i færdig udgave. Supernemt og lækkert på en travl hverdag - du skal bare koge risene, mens retten simrer. Hovedingredienserne i retten er færdigtilberedt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Chili con carne
600 g
Tomat
1 stk
Salatmix Toscana
100 g
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Nachochips
½ pose
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 883 kcal
  • Fedt 37 g
  • Kulhydrater 94 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Læg posen med chili con carne i en lille gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad det simre ved middelvarme i ca. 15 min.
  3. Salat: Skyl tomat og skær i tern. Bland med salaten i en skål og vend med balsamico, 1 spsk olivenolie og lidt salt.
  4. Klip posen op og servér chili con carne med ris, nachos og en god klat creme fraiche.