Hverdags Ramen-suppe med nudler
30
4 dages holdbarhed

Hverdags Ramen-suppe med nudler

Her får du Timm Vladimirs lækre opskrift på en hverdagsudgave af den klassiske asiatiske suppe også kaldet Ramen med svinekød, kogte æg og nudler.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Babyspinat
75 g
Bønnespirer
½ pakke
Forårsløg
3 stk
Broccolini
200 g
Rød chili
1 stk
Galangarod
30 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
2 terning
Sojasauce (Gluten, Soja)
4 spsk
Fiskesauce (Fisk)
1 spsk
Misopasta (Soja)
1 spsk
Lime
1 stk
Nudler (Gluten, Hvede)
100 g
Æg (Æg)
2 stk
Kotelet
2 stk
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 763 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Start med grøntsagerne: Skyl og tør dem og skær forårsløg i ringe, broccolini i mundrette stykker og hak chili fint, efter at kerner og frøvægge er fjernet. Skræl og riv ingefæren fint. Varm bouillonen godt op, smag til med soya, fishsauce, miso, lime og ingefær.
  2. Bring vand i kog i en gryde, tilsæt nudler og kog efter anvisningen på pakken, Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand, sæt til side.
  3. Læg æggene i en lille gryde, dækket med koldt vand, bring i kog og kog 7 min.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med lidt salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige. 4 - 5 min. på hver side. Skær kødet i tynde strimler. 
  5. Anret dine grøntsager fint i bunden af en dyb tallerken eller en skål sammen med en portion nudler, et hårdkogt æg og fine strimler kød. Hæld suppen på og lad det trække et minuts tid, drys frisk koriander over og server.