30
2 dages holdbarhed
Torsk-saltimbocca med citronkartofler og melonsalat
Italiensk inspireret ret med torsk i lufttørret skinke og salvie, serveret med lækre citron kartofler en marsala glace og frisk melonsalat.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- mælk,
- svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
- Smør
- Olivenolie
Det skal du bruge
Kartofler
500 g
Torskefilet uden skind og ben (Fisk)
300 g
Salvie
1 pose
Lufttørret skinke
2 skiver
Marsala cooking wine (Svovldioxid)
2 spsk
Melon
½ stk
Agurk
½ stk
Mynte
1 drys
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 599 kcal
- Fedt 10 g
- Kulhydrater 82 g
- Protein 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
- Sæt kartoflerne over i en gryde dækket med vand tilsat ½ tsk salt og kog ca. 15 min.
- Del fisken i 4 stykker og drys med lidt salt og peber. Læg et salvieblad på hvert fiskestykke. Del skinken på langs og læg fisken på ½ skive skinke og rul skinken omkring fisken.
- Varm ½ tsk olie på en slip-let pande og steg fisken ved middel varme ca. 5 min. på hver side. Tilsæt marsala til fisken det sidste minut.
- Skræl melonen og skær den i tern, skyl agurken og skær den i tern, skyl og hak mynten. Bland de 3 ting sammen og stil til side.
- Riv citronskal og gem til kartoflerne er færdige. Tag fisken af panden og hold den lun, tilsæt smør til marsalaen. Vend kartoflerne med marsala glacen og drys med citronskal.
- Server fisken med citronkartofler og melonsalat evt. dryppet med lidt olivenolie. Server resten af citronen skåret i både til.