Stegt kylling med ovnbagte rødbeder og sauce verte
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Stegt kylling med ovnbagte rødbeder og sauce verte

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
10 Ingredienser
Den smagfulde og krydrede sauce verte står godt til de sødmefyldte rødbeder og den stegte kylling. Et enkelt og lækkert måltid.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Rødbede
3 stk
Lime
⅔ stk
Timian, frisk
1 drys
Basmatiris
200 g
Bredbladet persille
½ pakke
Basilikum, frisk
½ pakke
Hvidløg
1 fed
Dijon sennep
1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Kyllingebryst
2 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 816 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 97 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Brug evt. handsker, da det farver meget. Læg dem i et ovnfast fad og vend med saft fra lime, timian, olie, salt og peber. Kom stanniol over og bag i ovnen 20-25 min.
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
 Blend persille og basilikum med 2 spsk olie, hvidløg og sennep (reducér mængden af hvidløg og sennep, hvis du ikke vil have det så stærkt) til en ensartet grøn masse. Rør sammen med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
Varm lidt olie på en pande. Brun kyllingen ved høj varme på begge sider, skru ned og steg 3-5 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér kyllingen med rødbeder, ris og sauce verte.
Håber maden smager!