Æggewraps med rødbedehummus, svampe og syltede rødløg
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Æggewraps med rødbedehummus, svampe og syltede rødløg

Forrygende og lækker ret til en kødfri dag. Der er masser af smag og knald på farverne i denne spændende og anderledes sammensætning med æggepandekager med tilbehør.

Ingredienser

Allergener
  • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bredbladet persille
½ pakke
Æg (Æg)
4 stk
Kogte rødbeder
½ pakke
Kikærter
½ dåse
Spidskommen
1 tsk
Citronsaft
1 spsk
Champignon
250 g
Syltede rødløg
½ glas
Snittet spidskål
300 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 632 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 54 g
  • Protein 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Æggewraps: Skyl og hak persille. Blend eller pisk æg, ¾ af persillen, salt og peber til en luftig, ensartet konsistens. Varm en pande op med olie. Steg en tynd æggepandekage til hver og lad dem køle let af.
  2. Rødbedehummus: Blend rødbeder, kikærter uden væde, spidskommen, citronsaft, 2 spsk olie, lidt salt og evt. lidt vand til en lækker cremet hummus.
  3. Stegte svampe: Rens svampene og skær i grove stykker. Rist hårdt af på en pande med lidt olie. Smag til med salt og peber.
  4. Hæld syltede rødløg og snittet kål i skåle. Servér æggewraps med rødbedehummus, kål og svampe. Top med syltede rødløg og drys med det sidste persille.