Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe
35
4 dages holdbarhed

Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe

En fyldig og varmende suppe med masser af lækkert fyld af bland andet kylling og shiitakesvampe. Styrken kan du selv skrue op for med wasabi.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • selleri,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Solo hvidløg
1 stk
Ingefær
25 g
Shiitake-svampe
50 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
2 pose
Glasnudler
150 g
Babyspinat
50 g
Forårsløg
2 stk
Wasabi-pasta (Sennep)
¾ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 547 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
  2. Skær kylling i små tern. Varm 1 spsk. olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe, svits yderligere 2 min.
  3. Tilsæt bouillonterninger og 1 l vand, og bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt 150 g nudler de sidste 5 min.
  4. Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
  5. Servér suppen portionsvis med wasabipasta til. Wasabipastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.