20-30
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Risotto med røget laks, rucola og citron
En enkel og alligevel helt forrygende risotto med røget laks. Friskost giver cremet konsistens mens citron giver frisk syrlighed.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- mælk,
- selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Grøntsagsbouillon (Selleri)
1 pose
Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Risottoris
180 g
Røget laks (har været frosset) (Fisk)
150 g
Citron
½ stk
Rucola salat
30 g
Friskost (Mælk, Laktose)
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 634 kcal
- Fedt 24 g
- Kulhydrater 80 g
- Protein 26 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Opløs bouillon i 6 dl kogende vand. Pil løg og hak fint. Pil og pres hvidløg.
- Steg løg i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og ris og svits forsigtigt under omrøring ca. 2-3 min. til både løg og ris er blanke.
- Hæld ca. halvdelen af bouillonen i. Lad koge under omrøring til væden er optaget. Tilsæt mere bouillon og rør jævnligt. Kogetiden er i alt 15-18 min. uden låg.
- Skær laks i strimler. Riv citronskal fint. Skyl og tør rucola.
- Tilsæt friskost til risottoen og sørg for, at det ikke koger. Bland laks og citronskal i. Smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
- Drys rucola over risottoen og servér rygende varm.