Svensk pølseret
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Svensk pølseret

Biksemad på svensk, kan man kalde denne skønne klassiske ret med kartofler, pølser, ketchup og paprika. Den er ikke fyldt med grøntsager, men sådan skal den være. En rigtig populær ret især hos børnene.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Smør
  • Peber

Svensk pølseret

Kartofler
600 g
Løg
1 stk
Grov grillpølse
3 stk
Paprika
1 tsk
Tomatpuré
1 pakke
Ketchup
1 spsk
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1+½ dl
Purløg, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 744 kcal
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 27 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skær kartoflerne i kvarte. Kog i letsaltet vand ca. 10-12 min. 
  2. Pil og hak løg fint. Skær pølserne i skrå skiver.
  3. Smelt 10 g smør i en stor gryde og svits løg til de er gyldne. Svits pølserne med og drys paprika over. Bland det og skru ned til middelvarme. Tilsæt tomatpuré, ketchup, madlavningsfløde, salt og peber.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem forsigtigt med pølserne, så kartoflerne ikke går i stykker. Varm retten igennem ca. 4 min. Tilsæt mere madlavningsfløde og smag til med salt og peber. Servér med klippet purløg.