Hurtig børnevenlig aftensmad: vejen til en nemmere hverdag

Hurtig børnevenlig aftensmad: vejen til en nemmere hverdag

Opdag glæden ved hurtig og børnevenlig aftensmad, der skaber madglæde rundt om spisebordet. Få inspiration til lækre børnevenlige måltider, som alle kan være med til at lave.

Sådan laver du hurtig børnevenlig aftensmad

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til at kreere inspirerende aftensmåltider, der både er nærende og børnevenlige. Med vores koncept gør vi det legende let for travle børnefamilier at pifte hverdagsmaden op med hurtige og børnevenlige retter, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen. Vi har forenklet processen, så du kan sammensætte en inspirerende ugemenu med bare få klik. Når du har valgt, hvilke retter I kunne tænke jer at spise, leverer vi alt, hvad I skal bruge for at trylle lækre hverdagsretter frem på ganske kort tid. Meget nemmere bliver det ikke!

Se denne uges børnevenlige retter hos RetNemt

Inspiration til hurtig børnevenlig aftensmad

Hurtig børnevenlig aftensmad behøver ikke være synonymt med rutineprægede madplaner, hvor de samme 5-10 retter kører på repeat uge efter uge. På ugens menu finder du hver uge et spændende udvalg af hurtige børnevenlige retter for hele familien, så I kan prøve en masse forskelligt og pifte hverdagsmaden op med nye smagsoplevelser hver uge. Vores simple trin-for-trin opskrifter gør det nemt at tage børnene med i køkkenet, så I kan trylle inspirerende retter frem i løbet af ingen tid.

Savner du inspiration til hurtig børnevenlig aftensmad for hele familien? Så får du her 8 bud på lækre børnevenlige retter, der vil imponere både store og små.

Se denne uges børnevenlige retter
Hurtig børnevenlig aftensmad: vejen til en nemmere hverdag
På billedet ses et herligt eksempel på en hurtig og børnevenlig ret: kung pao kylling. En ret, du helt sikkert forbinder med klassisk kinesisk takeaway, men som du nemt kan lave derhjemme. Og så på kun 15-20 minutter!

Skab smagsmagi på tallerkenen

Hos RetNemt Måltidskasser mener vi, at det skal være sjovt og inspirerende at lave børnevenlig aftensmad. I vores store opskriftsunivers finder du et hav af lækre børnevenlige retter, der forvandler dine sædvanlige måltider til inspirerende måltider, der vil imponere både store og små. Uanset om du og familien er mest til klassiske familiefavoritter som boller i karry og pita med fyld, retter med inspiration fra forskellige verdenskøkkener eller noget helt tredje, kan du være helt sikker på, at vores brede sortiment har noget for enhver smag. Så lad os genopfinde din og familiens aftensmadsrutine sammen – én børnevenlig ret ad gangen!

Gå til opskriftsuniverset