Soft tacos med carnitas af okse med majs og salsa
15-20
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Soft tacos med carnitas af okse med majs og salsa

Soft tacos af majs, smager fantastisk og er nemme at spise.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Oksesteg af tykkam
300 g
Mexico mix-krydderi (Svovldioxid)
1 pose
Chilibønner
½ dåse
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Majskerner
1 dåse
Soft taco (Gluten, Hvede)
6 stk
Tomatsalsa
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 743 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Carnitas: Varm lidt olie op på en pande eller i en gryde. Kom kødet i og skil det fra hinanden. Tilsæt mexi-krydderi og bønner uden væde. Varm det godt igennem i ca. 10 min. Del det mere med en grydeske imens.
  2. Grønt: Skyl tomat og skær i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Dræn majsene.
  3. Soft tacos: Varm en pande eller to op. Rist tacos ved høj varme ca. 1 min. på hver side.
  4. Anret: Fyld tacos med tomat, majs, løg og kød. Top med salsaen.