Kylling i bulgursalat
15-20
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kylling i bulgursalat

Grøntsagsrig bulgursalat med skøn karrystegt kylling. Super nemt og hurtigt.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Karry
2 tsk
Babyspinat
50 g
Rød peber
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Cherrytomater
125 g
Rødløg
½ stk
Sennepsvinaigrette (Sennep, Svovldioxid)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 567 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog bulgur i 3 dl letsaltet vand under låg i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarme.
  2. Krydr kyllingen med salt og peber.
  3. Varm olie på en pande ved høj varme. Tilsæt karry og svits kort TIP: Jo længere tid det svitses, jo mildere bliver smagen. Tilsæt kylling og brun 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. på hver side.
  4. Skyl spinat, peberfrugt, agurk og tomater. Pil rødløg og skær i meget tynde både. Rens peberfrugt og skær i strimler Skær agurk igennem på langs, skrab kernerne ud med en teske og skær i tynde skiver. Halvér tomater.
  5. Bland den kogte bulgur med grøntsager. Smag til med salt og peber.
  6. Servér den stegte kylling oven på bulgursalaten og dryp med senneps vinaigrette over.