Grillpølser med bacon og ost og lun kartoffelsalat
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Grillpølser med bacon og ost og lun kartoffelsalat

Nem grillret til en hverdagsaften med slagterens gode grillpølser med bacon og ost, serveret med en lun kartoffelsalat med radiser og ærter.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Sukker
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Radiser
½ pose
Lys balsamico (Svovldioxid)
2 spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
2+4 tsk
Grillpølse m. bacon&ost (Mælk, Laktose)
4 stk
Purløg, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1029 kcal
  • Fedt 81 g
  • Kulhydrater 42 g
  • Protein 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du vil grille pølserne, ellers kan de steges på en pande.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  3. Kog vand og skold ærterne. Snit dem i ca. 1½ cm stykker. Rens radiser og skær dem i tynde skiver.
  4. Dressing: Pisk balsamico med sennep, 4 spsk olie, 1 tsk sukker og lidt peber. Smag evt. til med lidt salt.
  5. Grill eller steg pølserne på alle sider ved medium varme ca. 10 min. Vend dem jævnligt.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne, kom dem i en stor skål og vend med ærter og radiser og dressing. Klip purløg over og servér til de stegte pølser med resten af senneppen.